Trump buet ut på veldedighetsmiddag

Da Donald Trump gikk fra å spøke til å angripe Hillary Clinton under et veldedighetsarrangement de deltok på torsdag, buet middagsgjestene.

Publisert:

MIDDAG: Hillary Clinton og Donald Trump under den årlige Al Smith-middagen i New York torsdag kveld. Foto: JONATHAN ERNST / Scanpix

NTB

Under middagen som holdes i New York årlig til minne om tidligere guvernør og presidentkandidat Al Smith, var Trump den første til å tale av de to presidentkandidatene. Han skapte mye latter i begynnelsen da han forholdt seg spøkefull og sa at han selv var mest kjent for å være beskjeden.

Han fikk også latter fra Clinton da han sa at publikumet på middagen var det største oppmøtet for henne denne sesongen. Den lattermilde tonen forsvant imidlertid da han begynte med personangrep mot Clinton. Gjestene buet på Trump da han omtalte Clinton som korrupt og nok en gang gikk inn på e-post-anklagene mot henne.

I tillegg sa Trump at Clinton «lot som om hun ikke hater katolikker» mens hun overvar den katolske veldedighetstilstelningen. Men Clinton kom med motangrep da det var hennes tur.

– Etter å høre på talen din ser jeg frem til å høre Mike Pence benekte at du noen gang har sagt dette, spøkte Clinton. Hun spøkte også på sin egen bekostning og sa at hun hadde tatt «en pause fra min strenge søvnrutine for å være her».

Da Trump og Clinton ankom middagen, unnlot de to å håndhilse, men de tok hverandre i hendene etter at talene var holdt.

Publisert: