Clooney sa ja i Venezia

Det var smekkfullt av kjendiser i Venezia da skuespilleren George Clooney og den britisk-libanesiske menneskerettsadvokaten Amal Alamuddin ble viet lørdag.

Publisert Publisert

IKKE LENGER UNGKAR: George Clooney og Amal Alamuddin giftet seg i Venezia.

  • NTB

— George Clooney og Amal Alamuddin giftet seg i dag i en privat seremoni i Venezia i Italia, sa talsmannen til Hollywood-skuespilleren, Stan Rosenfield, rett etter vielsen lørdag.

Dette kom noe overraskende, siden det ikke var ventet at selve vielsen skulle skje først mandag.

Celebre gjester

Hollywoodnavn og andre kjendiser har strømmet til byen de siste dagene.

Paret selv ankom Venezia fredag, og ble sett sammen med familie og en rekke celebre gjester om bord i en av Venezias mange kanalbåter.

Da mørket falt på fredag, feiret George en av sine siste kvelder som ungkar med kompisene på favorittrestauranten Da Ivo før den forestående vielsen med sin Amal.

Det skal ha vært høy sigarføring under utdrikkingslaget. I forkant hadde den verdenskjente skuespilleren fått fløyet inn hundre kasser med tequilaen fra Casamigos som bærer hans navn.

Det var riktig nok varslet et stort selskap lørdag med over 130 gjester. Blant dem var skuespilleren Matt Damon, ekteparet Brad Pitt og Angelina Jolie og U2-frontmannen Bono.

Ville forbli ungkar

På gjestelisten sto også modellen Cindy Crawford og hennes mann Rande Gerber som trolig var Clooneys forlover.

Amerikanske Clooney, som tidligere har vært gift med «Mad Men»-skuespilleren Talia Balsam i fire år, har sverget på at han ikke vil gifte seg igjen.

I desember sa han om et mulig giftermål med Alamuddin: «Jeg har ikke ambisjoner på det området, ikke i det hele tatt. Jeg var gift i 1989. Jeg var ikke veldig god på det».

Men Amal Alamuddin, som ble født i Libanon, har helt tydelig sjarmert skuespilleren. Hun er utdannet advokat og har spesialisert seg på internasjonal rett, menneskerettigheter, utlevering og kriminalrett.

Alamuddin har blant annet representert WikiLeaks-grunnleggeren Julian Assange under utleveringsforhandlingene med Sverige og har i tillegg gitt råd til tidligere FN-generalsekretær Kofi Annan om Syria-krisen.

(©NTB)

Publisert