Her er høstens nye flyruter

Flyselskapene lokker med Karibia, Iran og Øst-Europa.

NYE RUTER TIL VARME STRØK: Fra november kan nordmenn reise direkte til San Juan i Puerto Rico med Norwegian. Her fra stranden i hovedstaden.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Fra og med oktober lanserer de aller fleste flyselskapene sine vinterruter. Men allerede fra august kan du glede deg over noen ruter på programmet fra et knippe flyselskaper.

Satser tungt utenlands

Norwegian satser tungt utenlands, og styrker basene sine i blant annet London og Spania med flere nye ruter i høst.

Det betyr at det er mulig å komme seg videre fra flyplasser i Madrid og London Gatwick for en rimelig penge – hvis du leter etter billetter via søkemotorer på nettet.

Norwegian lanserte tidligere i juli en ny langdistanserute fra London Gatwick til Boston, og herfra kan du komme deg videre til flere reisemål i både USA og Karibia.

Fra USA tilbyr flyselskapet 31 direkteruter. På nyhetslisten i høst og vinter står flyvninger mellom Boston, Baltimore/ Washington og New York til de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique.

— Norwegian har lansert flyvninger fra USA til Karibia, så dette gir nordmenn en gyllen mulighet til å kombinere en NY-tur med Karibia (og så fly direkte hjem fra Puerto Rico), sier kommunikasjonsrådgiver Astrid Gaustad Mannion i Norwegian.

Fra 1. november kan nordmenn fly direkte fra Oslo til San Juan på Puerto Rico. Fra København og Stockholm får i tillegg ruter til Las Vegas. Fra København åpnes dessuten enda en Karibia-rute, til St. Croix på De amerikanske jomfruøyene.

Har du et tips til reiseredaksjonen? Send oss gjerne en e-post!

Øker antall flyvninger til Spania

ØST-EUROPA, USA OG KARIBIA: Norwegian og SAS kommer med noen nye ruter når deres vinterprogram starter i høst.

SAS kommer med ny rute fra Oslo til Vilnius i oktober. Fra midten av desember til første uken i januar går det nye rute fra Bergen til Warszawa. Selskapet varslet tidligere i sommer at de skal satse stort i Norge og resten av Skandinavia.Fra Oslo økes antallet avganger til Bergen, Las Palmas, Nice, Malaga og Alicante i høst, opplyser presseansvarlig Henrik Edström i SAS.

I september starter den mye omtalte ruten mellom Stockholm og Hongkong, og i vinter lanseres ruten mellom den svenske hovedstaden og München.

Ny rute til Iran

I september feirer Emirates ett år i Norge. Da åpner de rute mellom til Mashad i Iran, med fem ukentlige avganger. Samtidig åpnes ny rute til Orlando, Florida.

Alle Emirates ruter fra Oslo går via Dubai og ut i verden. Flyplassen er en av de største knutepunktflyplassene i verden, og herfra flyr de til over 140 reisemål verden rundt.

Fra 1. august flys det til Multan i Pakistan, mens det i november åpnes en ny rute til Bologna i Italia.

Følg oss på Twitter@reisecamillaog på Instagram@reiseredaksjonen

Publisert: