Carrie Fisher fikk hjerteinfarkt på fly

Skuespilleren Carrie Fisher, mest kjent for sin rolle som prinsesse Leia i «Star Wars»-filmene, fikk hjerteinfarkt på et fly på vei fra London til Los Angeles. Tilstanden hennes er ikke kjent.

Publisert: Publisert:

TIL SYKEHUS: Carrie Fisher poserer for fotografene på en filmpremiere i London i desember i fjor. Foto: Paul Hackett / Reuters / Scanpix

NTB

Broren Todd Fisher sier 60 år gamle Fisher får «utmerket pleie» på intensivavdelingen, men han kan ikke si noe om tilstanden hennes. Han sa tidligere at tilstanden var stabil, men senere sier han at detaljer om tilstanden ikke er kjent. Han legger til at mange opplysninger bare er spekulasjoner.

Skuespilleren falt sammen 15 minutter før flyet landet og ble kjørt til sykehus straks flyet var på bakken, ifølge kjendisnettstedet TMZ, som siterer anonyme kilder på at hun ble rammet av infarkt.

BBC viser til flere twittermeldinger fra passasjerer på samme fly, som skriver at Fisher sluttet å puste under turen og fikk hjelp av helsepersonell.

Den amerikanske skuespilleren har vært åpen om sine mentale problemer og år som narkotikamisbruker. Hun er også kjent for sine halvbiografiske noveller, inkludert den bestselgende debutboken «Postcards from the Edge».

Publisert: