Nå kommer bildene av de døde

129 personer ble drept i terrorangrepene i Paris. Nå begynner navn og bilder av de omkomne å strømme på.

SYMPATI: Folk legger ned blomster for å markere sympati med ofrene etter terrorhandlingene i Paris. Nå kommer bilder av de mange omkomne. Benoit Tessier, REUTERS

I alt mistet 129 personer livet i angrepene. Bortimot 100 personer er kritisk skadet, og man frykter at dødstallene øker. Navn og bilder av omkomne er kommet i mediene. Bildene viser så langt forholdsvis unge mennesker.

Valentin Ribet

Valentin Ribet ble 26 år og mistet livet under konserten til Eagles of Death Metal i konsertlokalet Bataclan. Han var advokat i firmaet Hogan Lovells. I en uttalelse sier firmaet at «han var en talentfull advokat, veldig godt likt og hadde en fantastisk personlighet», ifølge CNN.

Nohemi Gonzalez.

Nohemi Gonzalez ble 23 år og var amerikansk statsborger fra California. Hun var sammen med 16 studenter i en av restaurantene som ble angrepet fredag kveld. Hun beskrives som en «skinnende stjerne» av professor Michael DeFord.

Thomas Ayed.

Thomas Ayed arbeidet som produktmanager for selskapet Universal Records. Ayed var til stede under konserten til Eagles Death of Metal der han ble drept. Lucian Grainge er styreformann i Universal og utrrykte sin dypeste medfølelse over hans foreldre, familie og venner, ifølge LA Times.

Marie Mosser

Marie Mosser arbeidet også i musikkbransjen, for Universal. CNN viser til hennes Twitter-profil, der det heter at hun arbeidet med digital markedsføring og kommunikasjon. Hun ble drept i konsertlokalet Bataclan sammen med 88 andre.

Nick Alexander

Nick Alexander var britisk statsborger og arbeidet for bandet Eagles of Death Metal, der han blant annet solgte T-skjorter for bandet. VG forteller at NRK-kjendisen Thomas Seltzer var en nær venn av bandet. Hvil i fred, skrev han på Twitter da britiske myndigheter bekreftet dødsfallet.

Loa Salines

Loa Salines jobbet ifølge CNN på La Boucherie de Paris. Hun døde i angrepene på Bataclan. Hennes far, Georges Salines, var tidlig ute på Twitter og ettersøkte henne. I går tweetet han og bekreftet at hun var et av ofrene for terroriestene. «Takk til alle som har hjulpet oss», skriver Salines.

Amine Ibnolmobarak

Amine Ibnolmobarak var en arkitekt og foreleser på arkitekturskolen ENSA Paris-Malaquais, hvor han var ferdig uteksaminert i 2012. Han og konen hans spiste på Carillon. Hans kone ble skutt tre ganger og tilstanden hennes skal være kritisk. The Moroccan Times siterer en tidligere professorkollega av Ibnolmobarak, professor Jean Attali, som sier følgende: «Takk for alle deres hjertelige tanker etter tragedien som resulterte i drapet av Amine Ibnolmobarak.

Guillaume B. Decherf

Guillaume B. Decherf, CNN skriver at musikkjournalisten Decherf var blant de drepte på Bataclan. De siterer det franske kulturmagasinet Les Inrockuptibles, hvor Decherf skal ha jobbet. På hjemmesiden sin skriver magasinet følgende:I dag er Inrockuptibles i sorg. Guillaume B. Decherf, Inrocks reporter, døde i går kveld på Bataclan. Han var 43 år gammel og far til barn.

Elodie Breuil

Elodie Breuil . Den 23 år gamle kvinnen var blant dem på konserten på Bataclan. Time har intervjuet broren hennes mens han ventet på å få vite om hun var i live eller ei. På spørsmål fra reporteren om hva denne kan gjøre, svarer broren Alexis: «Alt du kan gjøre er å informere verden om disse forferdelige tingene vi gjør mot hverandre».

Juan Alberto González Garrido

Juan Alberto González Garrido er bekreftet omkommet av den spanske regjeringen. Han jobbet for et fransk energiselskap, EDF.Ifølge avisen El Mundo, var Garrido på konserten sammen med sin kone. Hun klarte å rømme fra terroristene.

Patricia San Martin

Patricia San Martin. Den chilenske regjeringen har bekreftet at San Martin døde under angrepet på Bataclan. San Martin var der med sin datter, Elsa Delplace, som også er bekreftet omkommet av regjeringen.

Djamila Houd

Djamila Houd. 41-årige Houd, fra Dreux som ligger vest for Paris, er blant de omkomne. Lokalavisen l'Echo Republicain skriver at hun ble drept på en kafé på rue de Charonne.

Mathieu Hoche

Mathieu Hoche var en fransk journalist som jobbet for France 24 TV. Han ble drept på Bataclan. BCC skriver at han hadde en seks år gammel sønn, og siterer en kollega av Hoche.

Michelli Gil Jaimez

Michelli Gil Jaimez ble drept på restauranten Le Belle Equipe. The Telegraph skriver at meksikanske myndigheter har identifisert henne som et av ofrene. 27 åringen var fra Tuxpan i Veracruz. Avisen siterer fetteren hennes Felix Jose Gil Herrerra, som har gått ut på Facebook og bekreftet dødsfallet. Jaimez bodde i Paris.

Luis Felipe Zschoche Valle

Luis Felipe Zschoche Valle. Chileneren Valle hadde bodd i Paris de siste åtte årene. Chilenske myndigheter har bekreftet dødsfallet, ifølge CNN. Valle var musiker.

Valeria Solesin

Valeria Solesin er ifølge APidentifisert som et av ofrene for terrorhandlingene. De siterer den italienske konsulen Andrea Cavalleri som fortalte reportere at Solesin var på konserten på Bataclan med sin italienske kjæreste og andre venner.

Quentin Mourier

Quentin Mourier. Også Mourier ble drept på konserten på Bataclan. Han jobbet med urbant landbruk. Det var twitter-kontoen til Project Vergers Urbains som meldte fra om hans dødsfall.

Pierro Innocenti

Pierro Innocenti. Le Parisien skriver om den 40 år gamle Innocenti, som skal ha eid en italiensk restaurant sammen med sin bror. Han la ut et bilde av konsertlokalet rett før konserten på Bataclan med én medfølgende kommentar: «Rock».

Fanny Minot

Fanny Minot . Jobbet på Canal + og døde i angrepet på Bataclan. Dødsfallet hennes ble fortalt om på Twitter av Hugo Clement.

Claire Camax

Claire Camax. 35-åringen var mor til to og bodde i Paris. Liberationhar intervjuet en av hennes venner som møtte henne på fagskole for grafisk kunst. Vennen beskriver henne som en som var glødende, overfylt med glede.

Christophe Lelluche, France

Christophe Lelluche . Lelluche var en av komponistene til filmen Yung Forever. Buzzfeed skriver at filmens regissør, Jean-Sébastien Lòpez, har skrevet en hyllest på Facebook-siden til Lelluche.

Asta Diakite

Asta Diakite. Kusinen til den franske landslagsspilleren Lassana Diarra. Han har selv gått ut på Twitter og bekreftet dødsfallet. «Min kusine Asta Diakite var blant ofrene fra skuddene i går, som hundrevis av andre uskyldige franske personer. I dette terrorklimaet er det viktig for oss alle som representerer våre land og deres forskjeller, til å stå frem, snakke ut og stå sammen mot terroren som har verken farge eller religion».

Alban Denuit

Alban Denuit . Liberation skriver at den 32 år gamle Deniut var blant ofrene på konserten til Eagles of Death Metal på konserthuset Bataclan fredag kveld. Han var der sammen med kjæresten sin. Denuit underviste i visuell kunst ved Universitetet Bordeaux-Montaigne.

Thomas Duperron

Thomas Duperron. Like før han gikk inn på konserten la han ut en tekst på Facebook-siden sin hvor han fortalte at han skulle på konserten på Batacland. «Rocknroll tonite!!!». Liberation skriver at broren opprettet en Facebook-side for å finne Duperron. På denne siden annonserte han på søndag ettermiddag at broren ikke overlevde skadene han ble påført.

826826-veronique-geoffroy-de-bourgies.jpg

Véronique Geoffroy de Bourgies. For ti år siden opprettet hun foreningen Zazakely Sambatra-foreningen, for å hjelpe barn fra Madagaskar. De Bourgies ble skutt og drept på rue de Charonne fredag kveld. Liberation siterer en nær venn av ektemannen hennes Stephane Bourgies: «Det er så absurd å skyte ned noen som lever for å ta vare på barn».

Benmbarek.jpg

Mohamed Amine Benmbarek. En av fettrene til Benmbarek har skrevet på Facebook at Benmbarek var ett av ofrene, og at konen hans er kritisk skadd. De to giftet seg nylig.

prevost.jpg

François-Xavier Prévost. 29-åringen fra Frankrike var i konsertlokalet Bataclan da angrepet fant sted og døde av skadene. Han bodde i Paris og jobbet for et online reklamebyrå, melderLa Voix du Nord.

Quentin Boulanger

Quentin Boulanger. L'Union skriver om den 29-årigeBoulanger som ble drept på Bataclan. Opprinnelig var han fra Reims, men flyttet til Paris for noen år tilbake.

Aurélie de Peretti

Aurélie de Peretti. Time har intervjuet de Perettis søster, Delphine, som var på teater i London da hun gikk ut for å røyke en sigarett. Hun fikk en nyhetsmelding på telefonen om terrorangrepet, og ble grepet av skrekk. Hun visste at søsteren skulle på Bataclan. I Paris traff hun moren sin, knekt av sorg. Hun hadde nettopp fått telefon fra politiet om som bekreftet at Aurélie var blant de drepte.

Marie Lausch og Mathias Dymarski

Marie Lausch og Mathias Dymarski. Flyttet nylig til Paris med kjæresten sin. Paret var på konserten på Bataclan. Republicain-Lorrain skriver at både hun og kjæresten Mathias Dymarski ble drept fredag kveld.

Matthieu Giroud

Matthieu Giroud. Døde på konserten på Bataclan. Familien prøvde desperat å få kontakt med han gjennom fredagen og lørdagen, før meldingen fra myndighetene kom, skriver Liberation. Han etterlater seg et barn på tre år, og en gravid kone. Giroud foreleste geografi på Universitet i Paris-Est Marne-la-Vallée.

Kheireddine Sahbi

Kheireddine Sahbi. Fiolinisten Sahbi bodde i Paris hvor han studerte musikk, rapporterer Chouf-Chouf.

Germain Ferey

Germain Ferey. Var på Bataclan sammen med kjæresten sin. Det skriver Normandie Actu.Ferey var innflytter til Paris, og jobbet med audiovisuell illustrasjon.

Manu Perez

Manu Perez . Buzzfeedskriver at Perez jobbet innenfor markedsføring og musikk. Blant annet har han jobbet flere år på Universal. Også han var på Bataclan med kjæresten sin.