Norwegian lanserer nok en direkterute til USA

Skal fly to ganger ukentlig.

SATSER TUNGT: Norwegian lanserer ny rute mellom Oslo og Boston neste vår.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Den nyeste direkteruten på programmet er mellom Oslo og Boston, skriver Norwegian i en pressemelding tirsdag morgen.

Ruten skal flys to ganger i uken fra Oslo, mens den mellom København og Boston skal flys en gang og mellom London og Boston fire ganger ukentlig.

INN I USA: Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian får fem ruter fra Boston Logan International Airport, det gjør flyselskapet til det største ikke-amerikanske på flyplassen.

Satser tungt i USAMed fem ruter vil Norwegian dermed tilby flere ruter fra Boston Logan International Airport enn noe annet ikke-amerikansk flyselskap. Fra Boston flys det blant annet til to reisemål i Karibia. De nye direkterutene er et ledd i den amerikanske storsatsningen Kjos meldte tidligere i år.

Ruten får oppstart i mai 2016. — Dette er ikke bare godt nytt for skandinaver og europeere som ønsker å fly billig og komfortabelt til Boston og USA, men også for amerikanere som drømmer om en tur til Skandinavia og Europa, uttaler administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i pressemeldingen.

Les også:

Les også

Her er høstens nye flyruter

Per i dag flyr Norwegian til New York, Fort Lauderdale, Orlando og San Francisco i USA. I tillegg starter nye ruter til de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique og Las Vegas til vinteren.

— Vi har ingen planer om å fly innenriks i USA, men de nye Boston-rutene gir kundene våre en mulighet til å fly videre med Norwegian til Karibia etter noen dager i Boston, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til oss.

Les mer:

Les også

De fem dyreste og billigste feriebyene i USA

Har du et tips til reiseredaksjonen? Send oss gjerne en e-post!

Ny rekord – slo SAS i juli

Flyselskapet melder om en god sommer, med langdistansefly som var stort sett full – med en fyllingsgrad på 97 prosent.

I juli fløy 2.690.458 passasjer med Norwegian, det høyeste antallet i en enkeltmåned noensinne. SAS fraktet omtrent 2.592.000 passasjerer, skrev Aftenposten tidligere denne måneden.

Det er noe lavere enn samme tid i fjor, men det høyeste belegget de har hatt i en enkeltmåned noensinne. I gjennomsnitt var SAS-flyene fylt opp til 86,9 prosent av kapasiteten.

Les mer om fly:

Les også

SAS innfører flybilletter uten bagasje inkludert

Les også

Dette blir verdens lengste direkterute

Les også

Slik oppdager kabinbesetningen at du har flyskrekk

Les også

Du kan ha tusener til gode etter flyreisene

Les også

Dette sjekkes før flyene tar av

Les også

Visste du at flyvertene ikke skal gjøre dette?

Følg oss på Twitter@reisecamillaog på Instagram@reiseredaksjonen

Ut og reise? Sjekk vår valutakalkulator

Publisert: