- Jackson døde av overdose

Michael Jackson kan ha mistet livet som følge av en overdose av det morfinlignende stoffet Demerol, melder kjendisnettstedet TMZ.

Publisert:

Foto: Scanpix

Et medlem av Michael Jacksons nære familie sier ifølge TMZ at Jackson brukte Demerol daglig, og at han også fikk en injeksjon av stoffet klokken 11.30 lokal tid torsdag. Ifølge familien var dette dødsårsaken, melder TMZ.

Obduksjonen av Michael Jackson startet fredag, men det endelige resultatet vil ifølge rettsmedisinerne ikke være klart før om seks–åtte uker.

«Han reagerer ikke»

Brannvesenet i Los Angeles har fredag kveld også offentliggjort nødsamtalen som ble mottatt fra Michael Jacksons hjem torsdag.

«Vi forsøker å gi ham hjertemassasje. Han reagerer ikke på noe som helst, han reagerer ikke på gjenopplivingen,» sa personen som ringte nødnummeret.

Samtalen ble mottatt klokken 12.21 lokal tid torsdag. Fredag ble lydopptaket av samtalen offentliggjort av brannvesenet i Los Angeles.

Lå i sengen

I samtalen ble det oppgitt at Michael Jackson lå i sengen og hadde sluttet å puste. Jacksons personlige lege var til stede i rommet.

Det ble umiddelbart sendt ambulansepersonell til Michael Jacksons bolig i Holmby Hills.

50-åringen ble forsøkt gjenopplivet og i all hast kjørt til UCLA Medical Center, men livet hans sto ikke til å redde.

Les også: Politiet etterlyser Jacksons lege

Publisert:

DØD: Michael Jackson døde sent torsdag kveld, norsk tid. Foto: ROBYN BECK/Scanpix (arkivfoto)

svp://18768