Identifiseringsarbeidet vil ta tid

Flere utlendinger blant ofrene i Nice.

Publisert Publisert

BLOMSTER PÅ ÅSTEDET: Det samlet seg etterhvert mye blomster nær åstedet i Nice.

  • NTB

Identifiseringsarbeidet i Nice er omfattende og tar tid etter at minst 84 personer ble drept i torsdagens terror. Utenriksdepartementet i Oslo har foreløpig ingen indikasjoner på at nordmenn er drept eller såret.

50 barn på sykehus

Det var mange familier med på feiringen av den franske nasjonaldagen i den sørfranske byen, og det skal være ti barn blant de drepte. Ifølge franske myndigheter døde to av dem på operasjonsbordet etter angrepet.

Svært mange har kommet til skade, og ytterligere 50 barn mottar behandling på sykehus.

Far og sønn fra USA

Amerikanske myndigheter opplyser at to av deres statsborgere ble drept i angrepet. Det er ifølge amerikanske medier snakk om en mann i 50-årene og hans elleve år gammel sønn.

— Vi uttrykker får dypeste medfølelse til familien og vennene til de drepte, sier talsperson John Kirby for amerikansk UD.

Tyskere og russer

Også tre tyskere skal være blant ofrene, og ifølge den franske avisa le Monde dreier det seg om en lærer og to gymnaselever som feiret sluttført eksamen.

Ifølge det russiske utenriksdepartementet er det minst én russer blant de døde, ifølge BBC. Det skal også være en ukrainer og en sveitser på listen over ofre. (NTB)

Publisert