David Lynch skal likevel regissere «Twin Peaks»

Den amerikanske stjerneregissøren David Lynch vil likevel regissere en ny sesong av kultserien «Twin Peaks».

Publisert: Publisert:

MYSTISKE HORNE: Kultserien "Twin Peaks" kommer med ny sesong, 25 år etter en uforløst avslutning. Mange kunstnere og musikere ble påvirket av serien, blant andre bergensbandet Audrey Horne, som tok navnet etter seriens mystiske Audrey Horne (spilt av Sherilyn Fenn).

NTB

Det opplyser TV-kanalen Showtime, som står bak planene om en ny sesong av serien som fikk stor oppmerksomhet på 1990-tallet.

I april opplyste Lynch at han hadde forlatt prosjektet fordi det ikke fantes penger til å lage et tilstrekkelig godt manus. Men nå er altså partene likevel kommet til enighet.

— David skal regissere alt sammen, sier Showtime-sjefen David Nevins i en uttalelse, ifølge avisa Los Angeles Times. Lynch selv har sendt ut Twitter-melding hvor han skriver at «Twin Peaks kommer tilbake» og «Det!!! Skjer igjen».

Nevins kan også fortelle at de nye episodene til sammen blir på mer enn ni timer, og at det forberedende arbeidet begynner nå.

Lynch regisserte sammen med Mark Frost de to første sesongene av serien på 1990-tallet. Handlingen var lagt til den amerikanske småbyen Twin Peaks, dit FBI-agenten Dale Cooper, spilt av Kyle MacLachlan, kom for å oppklare drapet på tenåringen Laura Palmer. (©NTB)

Publisert: