Chris Brown forsøkt skutt

Artisten Chris Brown (25) ble forsøkt skutt på et utested i Los Angeles natt til søndag. Tre personer ble såret i skyteepisoden, og for én av dem er tilstanden alvorlig.

Publisert Publisert

UTE AV FENGSEL: I juni slapp artisten Chris Brown ut fra fengsel etter å ha brutt betingelsene for den fem år lange prøveløslatelsen han fikk etter overfallet på sin ekskjæreste Rihanna i 2009. Her poserer Brown (t.h.) under en R&B og hiphop-prisutdeling i august. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB scanpix

  • NTB

Et vitne sier at skuddene var rettet mot Chris Brown, men at han ikke ble truffet, skriver den britiske avisen Daily Mail.

De antatte gjerningsmennene er pågrepet, og politiet sperret av området og drev etterforskning på stedet gjennom natten, ifølge avisen. Det er ikke kjent hva motivet kan ha vært.

Skyteepisoden fant sted i 1.30-tiden lokal tid, under artistens egen fest på en nattklubb i Hollywood, i forkant av MTVs Video Music Awards. På festen var blant annet den canadiske artisten Justin Bieber, rapperen The Game og Black Eyed Peas-vokalisten Apple De Ap.

Platedirektør såret

En av de tre sårede er plateselskapsdirektør for Death Row Records, 49 år gamle Suge Knight. Han skal ha blitt skutt to ganger, ifølge avisen.

Knight kom seg ut av utestedet på egen hånd og ble fraktet med ambulanse til Cedar Sinai sykehus i byen.

Det er foreløpig uvisst om han er personen som er alvorlig såret, men ifølge nettstedet TMZ blir han operert for skadene på sykehuset.

Nylig løslatt

I 2009 ble Brown idømt fem års prøvetid i 2009 etter overfallet på sin daværende kjæreste Rihanna. I mars i år ble han satt i fengsel igjen, for å ha brutt betingelsene for prøveløslatelsen da han ble kastet ut fra et rehabiliteringssenter for sinnemestring.

I juni slapp rapperen, som nylig fikk diagnosen bipolar lidelse, på ny ut av fengsel.

Rapperen står også tiltalt for å ha slått til en mann i Washington DC i oktober i fjor.

Publisert