Trump fyrer løs på Twitter igjen

Etter mye politisk motgang den siste tiden, langer USAs president Donald Trump igjen ut på Twitter – om helsepolitikk, Russland, Clinton og Demokratene.

Publisert:

SLÅR TILBAKE: Stilen er kjent når Donald Trump igjen tyr til Twitter for å si hvem han mener burde gås nærmere etter i sømmene. Foto: Evan Vucci / TT / NTB Scanpix

NTB

– Hvorfor ser ikke etterretningskomiteen i Representantenes hus på avtalen Bill og Hillary gjorde, så de store uranselskapene kunne operere i Russland, på russiske penger for Bills taler, Hillarys russiske «omstart», Hillarys hyllest av Russland eller Podestas russiske selskap. Trump-Russland-historien er en bløff, skrev Trump i de to første Twitter-meldingene han sendte ut mandag kveld.

Han kvitterer med #MAGA, emneknaggen for slagordet «Make America great again».

En halvtime senere kom en ny melding der han hevder at det bare er et spørsmål om tid før Demokratene vil gå med på en avtale med ham om helsereform. Det vil ifølge presidenten skje «så snart Obamacare kollapser – ikke lenge til». Ta det med ro, vi er i veldig bra form, forsikrer presidenten.

Dette bare få dager etter at han måtte trekke tilbake sin egen helsereform. Til tross for at republikanerne har flertall i begge kamrene i Kongressen, fikk han ikke mange nok med seg fra partiet som nominerte ham til landets høyeste embete.

Publisert: