Prins Charles skal følge Meghan opp kirkegulvet

Prins Charles skal følge Meghan Markle opp kirkegulvet.

Publisert: Publisert:

ØNSKER MEGHAN VELKOMMEN: Prins Charles vil ønske sin nye svigerdatter velkommen i familien.

Egentlig var det meningen at Markles far skulle følge henne opp kirkegulvet lørdag. Men han kommer ikke til å være til stede, trolig på grunn av hjerteproblemer.

Kensington Palace sier i en uttalelse at prins Charles er glad for å kunne ønske Markle velkommen inn i kongefamilien på denne måten.

Årets motehøydepunkt

Vielsen skjer i St. George's Chapel i Windsor Castle lørdag, og starter kl. 13 norsk tid. Brudgommens forlover er broren prins William, mens bruden kun har valgt å ha brudepiker, visstnok fordi hun ikke ønsker å velge en av sine venninner som forlover fremfor de andre.

Det er ti brudepiker og -svenner, inkludert prins William og hertuginne Kates eldste barn prins George (4) og prinsesse Charlotte (3). Brudekjolen er omtalt som årets største motehøydepunkt, og designet strengt hemmelig

Spice Girls-comeback?

600 gjester er invitert til selve vielsen i St. George's Chapel og mottakelsen i St. George's Hall etterpå, der dronning Elizabeth er vertskap.

2.640 representanter for det britiske folket er invitert til Windsor Castle for å overvære partes ankomst og se dem komme ut av kapellet etter vielsen.

Prins Charles er vert for en privat fest på kvelden for 200 venner og familie i Frogmore House.

Ifølge ryktene skal Spice Girls og Elton John opptre, og muligens Ed Sheeran også.

Publisert: