PSG raknet fullstendig mot Monaco

(Monaco - PSG 3–2) Kylian Mbappé scoret to i første omgang og PSG hadde full kontroll. Så raknet det fullstendig for giganten.

 • Yngve Gjerde, VG
Publisert Publisert

Det var ok ikke mange som levnet Monaco store sjanser da Kylian Mbappé scoret både én og to i løpet av de første 45 mot klubben han slo gjennom i. Det første var av det vakre slaget, der hurtigtoget satte på turboen, parkerte Monaco-forsvaret og plasserte ballen perfekt opp i lengste kryss.

Scoring nummer to kom fra straffemerket. PSG hadde altså tatt en oppskriftsmessig 2–0-ledelse, og fikk også to scoringer annullert av VAR.

Se alle scoringene i videovinduet øverst!

Mbappé, som nå står med syv scoringer på like mange kamper mot sin gamle arbeidsgiver, jaktet PSG-mål nummer 100, men den fikk han ikke. Han blir stående med 99, og i andre omgang gikk Mbappé fra å inneha hovedrollen - til å bli statist.

SNUBLET: PSG og Neymar gikk på en skikkelig smell etter en forferdelig 2. omgang mot Monaco.

Etter pause var det nemlig Monaco og deres angriper, tyske Kevin Volland, som stjal showet. Han gjorde akkurat som Mbappé og scoret to.

PSG byttet inn Neymar, men til ingen nytte. Monaco fikk nemlig straffe på tampen, og PSG-stopper Abdou Diallo ble vist det røde kortet.

Frem gikk veteranen Cesc Fabregas - som i likhet med Neymar startet kampen på benken. Spanjolen, som nå har rukket å bli 33 år gammel, satte straffen sikkert i mål, og sørget for en smått utrolig snuoperasjon for Monaco, som nå er fire poeng bak serieleder PSG på tabellen.

Dette er første kamp siden februar PSG har sluppet inn to mål eller mer i en Ligue 1-kamp. Sist det skjedde, slo de Bordeaux 4–3 på hjemmebane.

Dette var PSGs tredje ligatap for sesongen.

.

Publisert
 1. Ligue 1
 2. Fransk fotball
 3. PSG
 4. Paris Saint-Germain
 5. AS Monaco
BT anbefaler

– Det er en trykkende og uvirkelig stemning, nesten litt uhyggelig

Politiet har funnet båt, årer og klesplagg. Tre personer er fortsatt savnet etter robåt-ulykken i Kvam.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. Har forfalt i årevis: – Skal gjøre det til en av byens perler

 2. Svenskene overtok Mohn-eventyret. Nå har de hentet ut milliarder.

 3. Sivilforsvaret avslutter innsatsen

 4. Maria fikk nesten ikke puste da hun trente. Hun fikk diagnosen mange har, men få kjenner til.

 5. «Hvorfor glapp de? Hvem kan vi klandre?»

 6. – Det kunne vært hvem som helst