PSG raknet fullstendig mot Monaco

(Monaco - PSG 3–2) Kylian Mbappé scoret to i første omgang og PSG hadde full kontroll. Så raknet det fullstendig for giganten.

 • Yngve Gjerde, VG
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Det var ok ikke mange som levnet Monaco store sjanser da Kylian Mbappé scoret både én og to i løpet av de første 45 mot klubben han slo gjennom i. Det første var av det vakre slaget, der hurtigtoget satte på turboen, parkerte Monaco-forsvaret og plasserte ballen perfekt opp i lengste kryss.

Scoring nummer to kom fra straffemerket. PSG hadde altså tatt en oppskriftsmessig 2–0-ledelse, og fikk også to scoringer annullert av VAR.

Se alle scoringene i videovinduet øverst!

Mbappé, som nå står med syv scoringer på like mange kamper mot sin gamle arbeidsgiver, jaktet PSG-mål nummer 100, men den fikk han ikke. Han blir stående med 99, og i andre omgang gikk Mbappé fra å inneha hovedrollen - til å bli statist.

SNUBLET: PSG og Neymar gikk på en skikkelig smell etter en forferdelig 2. omgang mot Monaco.

Etter pause var det nemlig Monaco og deres angriper, tyske Kevin Volland, som stjal showet. Han gjorde akkurat som Mbappé og scoret to.

PSG byttet inn Neymar, men til ingen nytte. Monaco fikk nemlig straffe på tampen, og PSG-stopper Abdou Diallo ble vist det røde kortet.

Frem gikk veteranen Cesc Fabregas - som i likhet med Neymar startet kampen på benken. Spanjolen, som nå har rukket å bli 33 år gammel, satte straffen sikkert i mål, og sørget for en smått utrolig snuoperasjon for Monaco, som nå er fire poeng bak serieleder PSG på tabellen.

Dette er første kamp siden februar PSG har sluppet inn to mål eller mer i en Ligue 1-kamp. Sist det skjedde, slo de Bordeaux 4–3 på hjemmebane.

Dette var PSGs tredje ligatap for sesongen.

.

Publisert
 1. Ligue 1
 2. Fransk fotball
 3. PSG
 4. Paris Saint-Germain
 5. AS Monaco
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. 20 fikk bot – én tatt i 115 km/t

 2. Her får du ved til ei krone. – Meld flytt­ing, så legg vi ut raud løpar.

 3. – Én ting skal jeg være helt tyde­lig på: Disse kuttene må tas i Bergen

 4. Meiner ho vann debatten. – Kasta litt skam over ein del av dei andre.

 5. – Jeg husker da det var kamp om plassene. Nå er vi glade for hvert barn vi får.

 6. Bil og lastebil krasjet på fergekai