Advocaat kan bli ny russisk landslagstrener

<p>Bekrefter samtaler om å overta etter Guus Hiddink.</p>

FotballTysklandFoto: Witters/DigitalsportNORWAY ONLY26.02.2009Trainer Dick Advocaat ZenitUEFA-Cup VfB Stuttgart - Zenit St. Petersburg Foto: Digitalsport

Chelsea manager Guus Hiddink reacts during their English Premier League soccer match against West Ham United at Upton Park in London April 25, 2009. REUTERS/ Eddie Keogh (BRITAIN SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000 Foto: EDDIE KEOGH

  • 100% Sport
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Dick Advocaat bekrefter nå at han har hatt samtaler med russerne om å overta landslagstrenerjobben i fotball etter Guus Hiddink.

Allerede dagen etter at Det belgiske fotballforbundet offentliggjorde at Dick Advocaat hadde trukket seg som belgisk landslagstrener, gikk treneren selv ut og fortalte om samtalene med russerne.

– Foreløpig vil det ikke være riktig av meg å gi ytterligere kommentarer til samtalene med russerne før vi har alle brikker på plass i en eventuell kontrakt, men jeg må få si at den interessen de har vist overfor meg er smigrende , sier Dick Advocaat i en kommentar.

62-åringen tok over det belgiske fotballandslaget i oktober i fjor for å føre laget gjennom EM-kvalifiseringen før mesterskapet i 2012, men han har altså allerede trukket seg etter bare seks måneder.

Nå kommer belgierne til å søke juridisk hjelp for å finne ut hva de kan gjøre videre, mens Advocaat snakker med russerne.

Han var trener i Zenit St. Petersburg og førte laget til UEFA-cuptriumf i 2008. Det er også klart at han har vært koblet til den russiske landslagstrenerjobben helt siden februar, da det ble klart at Hiddink kom til å trekke seg.

(©NTB)

Publisert
  1. Internasjonal fotball
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Lærer ved bergensskole manipulert inn i video. Nå blir elev anmeldt.

– Vi ser på det som en mobbesak, sier rektor.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. USA innfører innreiseforbud for personer fra Norge og 29 andre land

  2. – Av alle ting regjeringa kunne ha pålagt Bergen, var dette noko av det raraste

  3. Brann i Øygarden slukket

  4. Lærer ved bergensskole manipulert inn i video. Nå blir elev anmeldt.

  5. På Vestlandet må familiene selv betale for behandlingen. Østpå tar sykehuset regningen.

  6. Fisk forsvinner. Bunnen er råtten og livløs. Det skjer noe skummelt i fjordene våre.