Sæternes: - Brann er favoritter i Bergen uansett

Men fiaskoen mot Arendal har gitt Sandnes Ulf-spillerne lyst på revansj mot Brann lørdag kveld.

MØTER BRANN: Bengt Sæternes er klar for toppkamp mot Brann lørdag kveld. Sandnes Ulf-treneren anser sin tidligere arbeidsgiver som favoritt i oppgjøret.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Sandnes (Aftenbladet): — Å tape mot lag som Arendal fører ofte til at spillerne og laget står mer samlet i kampen etterpå. Lysten til å jobbe hardt og på å revansjere seg er stor, forsikrer Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes overfor Aftenbladet.

Selv om kampprogrammet i mai er så tett at Sæternes ikke kan dvele for lenge ved det som har vært, ble onsdagens klare beskjeder i garderoben i Arendal fulgt opp torsdag. Selvkritiske spillere hadde ingen problemer med å se seg selv i speilet.

- Brann er favoritter

Laget ladet opp til Arendal-kampen som om det var en seriekamp, slik at spillerne ikke skulle føle noen forskjell. Sæternes mener det mentale likevel ikke var på plass, og at det igjen bidro til de dårlige prestasjonene på banen.

Lørdag kveld venter Brann på bortebane. De to lagene som begge rykket ned fra eliteserien etter fjorårets sesong, har fått en ok start på tilværelsen i 1. divisjon. Brann ligger på 3. plass med 11 poeng. Sandnes Ulf står med to seirer og fire uavgjorte på sin 6. plass.

— Jeg tror det blir en åpen kamp hvor begge lagene vil styre spillet i perioder. Jeg anser Brann som favoritt. I mitt hode er Brann favoritt uansett hvem de spiller mot på hjemmebane, sier Sæternes.

Les også

Ulf-marerittet fortsetter: - Helt elendig

— Ikke feige

Han spilte selv i Brann fra sommeren 2004 til sommeren 2007. Som trener har han vært der med EIK mot Branns rekruttlag. Dette blir hans første tur der som trener på dette nivået.

— Bergen er alltid en kjekk plass å komme, det er en fin klubb hvor det er god gang. Presset er der hele tiden, spesielt nå som de har rykket ned, men det må de leve med. Jeg gleder meg til denne kampen, understreker Sæternes.

- Sandnes Ulf har spilt fire uavgjorte kamper av seks mulige så langt, har dere blitt feige og redde for å tape?

— Nei, det er vel greit med uavgjort på bortebane. Vi har hatt fokus på å stramme igjen bak, men skal også våge å gå for seirer framover, svarer Sæternes.

Publisert: