Vil ha Karadas til Sogndal

Eirik Bakke bekrefter.

Publisert Publisert

Ønsket: Eirik Bakke bekrefter at Sogndal gjerne vil hente Azar Karadas, som nå er til overs i Brann. Foto: Bjørn Erik Larsen

iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Azar Karadas er til overs i Brann etter sesongen, en beslutning Brann omtaler som "sportslig". De synes altså ikke spissen er god nok. Sogndal-trener Eirik Bakke har derimot et annet syn på saken. han har allerede forsøkt å få fatt i kraftkaren fra Nordfjord, skriver VG.

Les også

Karadas om vrakingen: - Jeg har hatt en tung natt, så ærlig skal jeg være

Les også

«Azar Karadas, du kommer til å bli sårt savnet. Hvordan skal vi klare oss uten deg?»

— Azar ville vært hjertelig velkommen tilbake til Sogndal. Han er en fylkesspiller, har fysikk som en 18-åring og en holdning i garderoben som vi er ute etter. Han kan spille på toppnivå i Norge i flere sesonger til, sier Bakke til avisen.

Karadas kom tilbake til Brann sommeren 2014 i en overgang som var ment å styrke Brann og svekke Sogndal i den nervepirrende sesonginnspurten. Slik sett virket det. Sogndal rykket rett ned, mens Brann som kjent kom på kvalikplass. Under Lars Arne Nilsen har Karadas operert som innbytterjoker på spissplassen, mens Sogndal benyttet ham mest som midtstopper.

Les også

Azar Karadas er ferdig i Brann etter sesongen

Karadas tjener under en halv million kroner i grunnlønn i Brann.

— Det er veldig hyggelig med interesse. Jeg og Eirik er gode venner som ofte snakker sammen, og jeg hadde en fin tid sist jeg var i Sogndal. Når det er sagt, har det vært mange hyggelige og interessante folk som har tatt kontakt den siste tiden, men jeg ønsker å ha fullt fokus på Brann og medaljekampen ut sesongen, sier Azar Karadas til BT.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering