Skotsk kommentator: - Deila lever på lånt tid

Skotsk avis mener Deilas Celtic spilte grusomt dårlig.

Ronny Deilas ansiktsuttrykk etter Aberdeen-tapet forteller alt om situasjonen i Celtic. Foto: NTB Scanpix

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Celtics knepne 2-0-seier mot svake East Kilbride var ikke nok til å gjøre opp for tapene mot Ross County og Aberdeen. Ronny Deila lever fremdeles på lånt tid, mener kommentator Gary Ralston i Daily Record.

— Kampen som i utgangspunktet skulle gi Deila pusterom, ble i stedet nok et bevis på at han lever på lånt tid, skriver Ralston fra kommentatorplass i den skotske avisen.

BAKGRUNN:

Les også

Pressede Deila unngikk cupblemme

Videre skriver han om buing fra Celtic-fansen både ved pause og full tid.

— Nordmannen er en fin fyr, men i store deler av kampen, spesielt i første omgang, spilte de nesten grusomt dårlig, skriver han.

Celtic tok seg noe opp i annen omgang. Scoringer av Colin Kazim-Richards og Leigh Griffiths sørget for seier. Mot laget som holder til på nivå fem, var seiersmarginen og spillet likevel langt unna det fansen forventet.

— Fra de trofaste supporterne var det bare buing. Seieren var muligens aldri i fare, men den burde vært langt mer komfortabel enn dette, avslutter Ralston.

Deila tok ingen sjanser og stilte med et sterkt lag mot East Kilbride. Både målscorer Griffiths, lagkaptein Scott Brown og Dedryck Boyata var med fra start mot laget fra nivå fem.

— Vi kunne ha spilt bedre og skapt mer, men vi er videre, og det er det viktigste. Normalt ville vi vunnet med større sifre, men ingen vil bry seg om det om vi vinner cupen, sa Deila.

Seieren gjør at Glasgow-laget fortsatt kan ta to titler denne sesongen. Celtic leder den skotske eliteserien på bedre målforskjell enn Aberdeen og er klar for kvartfinale i FA-cupen. (©NTB)

Publisert
  1. Internasjonal fotball
  2. Celtic FC
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Her skal det spilles fotball om seks uker

  2. HP om Vikings nysignering: - Alle fortjener en sjanse

  3. - Følelsene tar overhånd. Jeg mister litt kontrollen

BT anbefaler

Hun er gift, har to små barn og god jobb. – Mitt problem er at jeg blir for sint på barna.

Kvinnen i 30-årene er akademiker med en ansvarsfull stilling. Hun er gift og mor til to små barn. Og: Hun har et alvorlig problem hun ikke snakker høyt om.