Brann-leder betalte øl til fansen

Roald Bruun-Hanssen tok regningen da Brann-fansen slukket sorgene i Bodø.

Daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen tok regningen da Brann-fansen måtte slukke sorgene.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Bruun-Hanssen er upopulær i deler av Branns supportergjeng, og enkelte av supporterne kom også med anklagende gloser rettet mot Branns daglige leder etter kampen i Bodø i går.

Les også

Dette spillet oser det nedrykk av, Brann

Etter oppgjøret valgte lederen å legge kortet sitt i baren på hotellet Brann bodde på. Bruun-Hanssen spanderte fansens gravøl etter kampen.

— Det var naturlig at jeg spanderte en øl eller to på dem. De har tross alt betalt penger på å komme opp og se oss. Da synes jeg det var naturlig at jeg tok regningen, det var ikke så mange av dem. De gir alltid god støtte. Som på Stadion – fansen uttrykker ikke sin skuffelse før etter kampen, og det synes jeg er greit. Frustrasjonen må ut.

Det var BA som først omtalte at Bruun-Hanssen tok spanderbuksene på, og avisen henviser til kilder som opplyser på at bare ølregningen fra baren kom på rundt 7500 kroner.

Les også

Brann-børsen: To spillere får karakteren to

Det er ikke lederen opptatt av. Han hevder det eneste han og resten av Brann-organisasjonen nå tenker på, er hvordan Sogndal skal slås på søndag.

— Nå må vi samle alle kreftene for å slå Sogndal søndag. Det er ingenting annet det handler om nå. Denne kampen er en av de viktigste vi har spilt på Brann Stadion siden gullet kom hem i 2007. Vinner vi den, har vi alle muligheter til å holde oss.

Han var i likhet med alle andre som bryr seg om Brann en skuffet mann da Bt snakket med ham på Bodø lufthavn mandag morgen.

— Den kampplanen vi la opp til ble fulgt. VG sin analyse viser at vi har 20 avslutninger og Glimt har 6. Bodø/Glimt hadde rett og slett dritflaks, men dessverre er det de som sitter tilbake med alle poengene.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk