Hevder Liverpool risikerer å bli kastet ut av ligacupen

Årets ligacup kan være over for Liverpool. Ifølge nettavisen The Athletic risikerer klubben å bli kastet ut for å ha brukt en ikke-spilleberettiget spiller.

Publisert:

Årets ligacup kan være over for Jürgen Klopp og Liverpool tross 2-0-seier over MK Dons i tredje runde onsdag. Leila Coker / AP / NTB scanpix

NTB

Sportsmagasinet opplyser at Den engelske ligaen (EFL), som arrangerer ligacupen, har startet en granskning mot Premier League-klubben i kjølvannet av 2-0-seieren over MK Dons i tredje runde onsdag.

Artikkelen, som er skrevet av Liverpool-kjenner James Pearce, opplyser ikke om hvilken spiller det er snakk om. I Norge ble saken først omtalt av VG.

– Klubben er klar over et potensielt administrativt problem med en av våre spillere. Vi samarbeider med relevante myndigheter for å komme til bunns i saken, og vi vil ikke komme med noen ytterligere kommentarer før denne prosessen er fullført, sier en talsperson for klubben til The Athletic.

Les også

«Du får sparken i morgen» sang bortefansen. Solskjær slapp med skrekken.

Les også

Flere Premier League-lag røk på hodet ut av ligacupen

Overfor The Independent bekrefter EFL at de vurderer saken. En mulig konsekvens er at klubben kastes ut av turneringen. En annen mulighet er å ilegge rødtrøyene en bot.

I ligacupen kan Premier League-klubber kun bruke spillere som er registrert for å spille seriekamper på kamptidspunktet.

I oppgjøret mot MK Dons gjorde Liverpool-manager Jürgen Klopp hele elleve endringer på laget fra søndagens oppgjør mot Chelsea. Deriblant fikk en rekke nokså ukjente unggutter tillit i troppen.

Liverpool skal etter planen møte Arsenal i ligacupens fjerde runde.

Publisert: