Zuccarello og Rangers med etterlengtet jubel

Fem tap på seks kamper var glemt da New York Rangers og Mats Zuccarello slo Ottawa Senators 4-1 (2-0, 0-1, 2-0) på hjemmebane søndag. Se høydepunktene.

  • NTB
Publisert Publisert

Mats Zuccarello (36) verken scoret eller fikk noen assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 4-1 søndag kveld, men nordmannen var på isen i 18.12 minutter og kjempet både offensivt og defensivt. Foto: NTB scanpix / Vincent Carchietta-USA TODAY Sports

icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Nordmannen var på isen i 18.14 minutter og endte med ett plusspoeng i protokollen. Han var på banen ved de tre første scoringene til Rangers, men klarte verken å score eller tegne seg for assist selv.Zuccarello og co. fikk en god start med scoring av Ryan McDonagh etter 8.40 minutter. Vel fem minutter senere økte Derrick Brassard til 2-0. Det ga laget den tryggheten som var nødvendig etter første periode.

Men det ble nerve i kampen da Marc Methot reduserte etter seks minutter i midtperioden.

Les også

Petter Thoresen slutter i Oilers - blir ny landslagssjef

Det ble med den ene scoringen til Ottawa både i denne perioden og i kampen, og i tredje periode var det hjemmelaget som var tilbake i føringen igjen.

Mats Zuccarello feirer et Rangers-mål sammen med lagkameratene sine. Foto: AP Photo/Frank Franklin II/NTB scanpix

Brassard dobletDerrick Brassard gjorde sitt andre mål for kvelden midtveis ut i siste periode og ga Rangers 3-1. Da var mye gjort. Halvannet minutt før slutt fastsatte Jesper Fast sluttresultatet til 4-1. Før kampen søndag hadde Rangers tatt seg et par hviledager, og det var helt tydelig at det hadde spillerne godt av. De har hatt et tett og tøft program de siste 14-15 dagene.

Les også

Den norske NHL-duellen blir ikke noe av: Martinsen vraket

— Ottawa-spillerne er raske, så de kan skape trøbbel for alle lag, men i denne kampen synes jeg vi spilte smart og godt. Det var som i begynnelsen av sesongen. vi valgte gode løsninger ute på banen, sa keeper Henrik Lundqvist. Han reddet 23 skudd, men var sjanseløs på Ottawas redusering i midtperioden.

— Vi er et lag som liker oss når pucken går raskt fra mann til mann. Når spillerne får til slikt spill er vi et godt lag. Det var det lett å se i denne kampen, sa trener Alain Vigenault. (©NTB)

Publisert
  1. Ishockey
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Smitte ved 19 skoler i Bergen denne uken. Over 1000 elever i karantene. – Hektisk.

– Det er hektisk og krevende nå, sier rektor ved Løvås oppveksttun, Nils Einar Johansen.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Byrådslederen bekrefter: Det blir innstramminger i Bergen denne uken

  2. Her tar ørnen med seg en rev

  3. Faren sa han ville hjem. Så oppdaget datteren at flere bilder av ham var slettet.

  4. To personer med korona døde i Ullensvang

  5. Årets varmeste dag så langt: Så lenge skal varmen vare

  6. Smitte­sporerne har ikke tid til å ringe alle nærkontaktene