Nok et talent forsvinner fra Brann

Scoret supermål i treningskamp – nå er 17-åringen ferdig i klubben.

Vladan Radojkic (17) forsvinner fra Brann etter at han ikke fikk tilbud om A-kontrakt.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Vladan Radojkic (17) fikk sin første A-lagskamp for Brann tidligere i vinter, da han scoret det vakreste av lagets seks mål i en treningsduell mot Fana.

  • Se suseren i videovinduet under!

Bare en drøy måned senere, er Radojkic ferdig i Brann.

Det ble endelig avklart etter et møte med trener Rikard Norling på Stadion mandag.

— Vi snakket om det først før helgen. Da ble det sagt at jeg ikke ville få tilbud om A-kontrakt, men at jeg kunne fortsette som Brann 2-spiller og få muligheten til å trene med A-laget innimellom, forteller Radojkic.

Ungguttens var ikke fornøyd med tilbudet fra Brann, og velger derfor å gi seg.

— Det var ikke et lett valg, men jeg satser hundre prosent på fotballen og føler jeg må være fast i en A-gruppe. Det får jeg ikke mulighet til i Brann, sier Radojkic.

Les også

Markus er Branns ukjente keeperjuvel

Brann-sjefens forklaring

Branns fungerende sportssjef, Rune Soltvedt, understreker at det er spillerens eget valg å gå fra klubben.

— Vi opplever at vi har gitt ham et godt tilbud. Han hadde kunnet trene i en av Norges beste juniorgrupper, og fått hospiteringsmuligheter med A-laget. Men per i dag er vi ikke i posisjon til å inngå en kontrakt med ham, sier Soltvedt.

Les også

Her er grunnene til at Doddo tror på Brann-opprykk

Brann-lederen fortsetter:

— For oss er ikke dette dramatisk, men for oss er det viktig ikke å gi noen kontrakt før vi har fått vurdert dem godt nok.

Sist uke forsvant den langt mer etablerte Andreas Vindheim (19) til Malmö FF. Spissen Håkon Lorentzen er nylig lånt ut til Åsane.

Etter det BT forstår, er det hovedtrener Rikard Norling som har ført det meste av dialogen med Radojkic. Spilleren sier han har savnet tilbakemeldinger på sine prestasjoner og vedgår at budskapet om at han ikke ville få kontrakt, var tungt.

— Det var ikke en fin beskjed. Ingen synes vel det er kjekt å høre noe sånt. Samtidig trigger det meg, det har bare gjort meg mer motivert til å satse, sier Radojkic.

Hvor fotballfremtiden hans ligger nå, er enn så lenge usikkert.

Publisert: