Skal diskutere egen Brann-fremtid etter sesongen

— Jeg er i en alder hvor jeg må ha mye spilletid, sier Kristoffer Larsen.

VIL HJELPE: Kristoffer Larsen er glad for å være tilbake i Bergen. - Jeg håper jeg kan bidra litt i og rundt garderoben nå i sesongavslutningen, sier han.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Larsen var tirsdag tilbake i Brann-troppen etter et halvt års låneopphold i Hønefoss, der 22-åringen var en stor bidragsyter til at Buskerud-klubben berget førstedivisjonsplassen i sesonginnspurten.

Derfor ønsket Larsen seg bort fra Brann

Angrepsspilleren har to år igjen av sin Brann-kontrakt. I vårsesongen fikk han to sjanser fra start i serien, og rastløs etter spilletid reiste han til Hønefoss. Med profiler som Azar Karadas, Marcus Pedersen, Jakob Orlov og Erik Huseklepp i troppen, er det fortsatt hard kamp om spilletiden i Brann.

— Jeg kommer til å gå i møte med trener og ledelse og høre hva de tenker fremover. De har sine tanker og jeg har mine tanker. Så får vi ta en oppsummering når sesongen er ferdig og se hvor vi ligger. Jeg er Brann-spiller i to år til, og det er det jeg forholder meg til, sier Larsen.

- Spilletid helt nødvendig

I Bergen har de fulgt med på hva 22-åringen har utrettet på nest øverste nivå.

— Jeg tror Hønefoss opplever Kristoffer som den avgjørende faktoren for at de klarte seg, er Rikard Norlings svar på hva tenker om Larsens Hønefoss-opphold.

Den svenske treneren og Larsen ble i sommer enige om at et utlån var den beste løsningen. Nå er 22-åringen tilbake på treningsfeltet etter et imponerende opphold i Buskerud.

— Han kom hit i går, så vi har ikke sittet ned og pratet ordentlig. Vi skal gjøre det og få snakket om saker og ting på en bra måte, sier Norling.

Larsen selv legger ikke skjul på hvor han ønsker å spille.

— Jeg hatt et godt opphold i Hønefoss, men nå er målet å komme tilbake hit, krige igjen og vise at jeg er god nok. Jeg er fra Bergen, så det er her jeg vil lykkes, sier han.

Da han i sommer valgte å reise til Hønefoss, var det på jakt etter å spille kamper regelmessig.

— Det har alt å si. Jeg er 22 år, og det er en alder hvor man må ha mye spilletid, sier han.

Trivdes med gamlesjefen

Med sin tidligere trener Rune Skarsfjord som sjef banket spissen inn seks mål på 13 kamper i HBK-trøyen.

Se, en Brann-spiller med suksess

— Det er en fordel å ha en trener du kjenner, og det hadde påvirkning på valget mitt om å dra til Hønefoss. Rune han hadde tro på meg, og jeg spilte og følte jeg har gjort en god jobb der, sier Larsen.

Under Skarsfjord opplevde askøyværingen for første gang å spille regelmessig førstelagsfotball.

— Det har vært et godt låneopphold, hvor jeg har spilt mye fotball. Det var det jeg trengte. Da jeg ikke fikk så mye spilletid i Brann, måtte jeg ta et valg. I Hønefoss fikk jeg mye tillit og jeg er blitt en bedre spiller, sier Larsen.

Mens resten av førstelaget ladet opp til Haugesund-kampen onsdag, var Larsen igjen på treningsrommet med blant andre Marcus Pedersen, Azar Karadas og Markus Jonsson.

— Jeg har spilt en del kamper nå i det siste, så kroppen er stiv og støl. Derfor blir det rolig trening for meg. Men jeg stresser ikke med å trene med resten av laget. Jeg får ikke spilt noen flere kamper i år uansett, så nå handler det bare om å få kroppen på plass, sier Kristoffer Larsen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering