Se karakteren Haugen fikk etter utvisningen

Her er spillerbørsen etter Branns serieåpning.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Her er BTs Brann-spillerbørs, etter 1-1-kampen mot Fredrikstad i serieåpningen:

5 Alex Horwath

Nervøs og direkte lurvete med beina ved flere anledninger. En eksepsjonell strafferedning da det gjaldt som mest for Brann.

5 Amin Nouri

Fikk ikke vist frem sitt offensive register før pause. Det hadde han anledning til, i og med at Barmen lå foran ham. Mer aktiv i 2. omgang. Fin debut.

5 Jonas Grønner

Farlig på dødball. Tidligere har han også vært "farlig" fordi han har forsøkt på fikse ting. Gjorde ting mer kynisk denne gang og da er han en viktig stopper.

5 Bismar Acosta

Hadde svært lite å gjøre defensivt. Trygg med ballen. Spredte ro i de bakre rekkene, uten at han utmerket seg med ekstraordinære manøvre.

3 Erdin Demir

Veldig svak i både posisjonering og ballspill før pause. Ble rundet altfor enkelt. Laget en dum hands som ga straffe. Et tilbakeslag etter en sterk vinter.

4 Kristoffer Barmen

Ingen typisk høyrekant. Men da han først ble plassert i den rollen, må man kunne si at han løste sine oppgaver greit. I alle fall defensivt. Nær ved å lage 2-0.

På tross av det røde kortet, får Fredrik Haugen en god karakter på BTs spillerbørs.

6 Fredrik HaugenAggressiv nok, og da finnes det neppe midtbanemenn i denne divisjonen som går utenpå ham. Strålende med og uten ball. Utvist, og det kunne han blitt tidligere.

Les også

Haugen beklaget filmingen overfor lagkameratene

5 Vadim Demidov

Gjorde ting veldig enkelt. Plasserte seg riktig, leste spillet og taklet da han måtte. Gjorde lite av seg, men det han gjorde var stort sett rett og smart.

6 Erik Huseklepp

Kald nok og presis nok da han laget 1-0. Da hadde han allerede vist litt mer offensivt sting enn i fjor. Meget sterk som tilrettelegger.

Les også

Smilet som forsvant

5 Kristoffer Larsen

Falt for fristelsen til å være litt for fiks. Har alt som skal til for å gjøre ting enkelt, og score mange mål. God, for all del, men litt mindre dilldall neste gang?

5 Jakob Orlov

Arbeidet meget hardt og leverte en god kamp. Aktiv i kontringsspillet og nær ved å score ved flere anledninger. Har forbedret touchen sin.

Her er høydepunktene fra kampen

Publisert: