Bille ble rørt av støtten

Spissen ble mottatt med banner, stor jubel og enorm støtte fra supportere og lagkameratene.

 • Lena Jørgensen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

LERKENDAL(adressa.no) RBK-spilleren som har vært på hele fotball-Norges lepper den siste uken fikk både innhopp og scoring i kveldens målfest mot Brann, men etter kampen var det mottakelsen på Lerkendal som var det viktigste for Nicki Bille Nielsen.

— Det var virkelig rørende å se den støtten både før, under og etter kampen. Jeg hadde ikke trodd på en slik mottakelse fra fansen, men det viser virkelig hvilken karakter våre fans har. Selv om det skal mye til for at jeg feller noen tårer, var det mange følelser inni meg. Det var veldig emosjonelt, sier Bille etter kampen.

Han entret Lerkendal-matta sammen med resten av laget etter å ha vært utestengt av klubben i uka som gikk. Med stor jubel og et enormt banner som sa "Nicki Bille – en av oss" viste Kjernen at supporterne støtter opp om dansken.Med klapping, tomler i været og håndflaten på hjertet, takket dansken for velkomsten. Og på banen skulle han igjen takke dem da han fikk komme innpå de siste fem minuttene.

Da Riski ble felt for andre gang i feltet til Brann, og dommeren blåste straffe, var det sports-Norges mest omdiskuterte mann som sto frem og tok den. Etter ballen gikk i mål feiret han som aldri før, og alle lagkameratene, inkludert Alexander Lund Hansen, løp imot han for å feire.

— Jeg tror det betydde svært mye for han å score målet, det så man jo på hvor glad han ble, men jeg tror det betyr enda mer å bli mottatt slik han ble på Lerkendal i dag, sier Mike Jensen etter kampen.

— Vi fikk nok alle litt gåsehud av den velkomsten, det gjorde godt for hele laget, sier Jensen.

- Var revansjelysten

Mike Jensen spilte en svært god kamp mot Brann, og var definitivt en av RBKs beste spillere. Det toppet han med å sette inn en praktscoring fra 25 meter, og sørget for en nydelig redusering til RBK. Det var en perfekt revansj etter det han selv mener er hans eneste feil i kampen, en liten detalj i foranledning til det andre kontringsmålet til Brann.

— Jeg var veldig revansjelysten før den scoringen der, og prøvde meg flere ganger. Men når jeg fyrte av det skuddet så kjente jeg at det var et godt treff, smiler dansken.

— Hvordan vil du oppsummere din egen prestasjon i dag?

— Jeg synes den var meget god. Alt utenom den lille detaljen var alt jeg gjorde godt i dag, så jeg må si meg fornøyd, sier Jensen.

— I dag synes jeg vi spiller nærmere det vi ønsker også, og med den offensiviteten vi skal ha, så det var en meget god opplevelse å spille i dag, sier han.

Publisert
 1. Eliteserien
 2. Rosenborg BK
 3. SK Brann
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

 1. Nicki Bille måtte roe ned rasende Badji

 2. Nicki Bille kronet RBK-festen med straffescoring

 3. Bille-banner på Lerkendal

Eliteserien

SVUTMP
8Stabæk3091294145-439
9FK Haugesund30116133951-1239
10Brann3099124049-936
11Sandefjord Fotball3098133143-1235
12Sarpsborg 083088143343-1032
 • Champions League-kvalifisering
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk
BT anbefaler

Dette er de 100 dyreste boligene i Bergen

76 boliger ble solgt for mer enn 10 millioner kroner i Bergen i fjor. Her er hele listen over byens 100 heftigste salg.

LES SAKEN