Bille ble rørt av støtten

Spissen ble mottatt med banner, stor jubel og enorm støtte fra supportere og lagkameratene.

  • Lena Jørgensen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

LERKENDAL(adressa.no) RBK-spilleren som har vært på hele fotball-Norges lepper den siste uken fikk både innhopp og scoring i kveldens målfest mot Brann, men etter kampen var det mottakelsen på Lerkendal som var det viktigste for Nicki Bille Nielsen.

— Det var virkelig rørende å se den støtten både før, under og etter kampen. Jeg hadde ikke trodd på en slik mottakelse fra fansen, men det viser virkelig hvilken karakter våre fans har. Selv om det skal mye til for at jeg feller noen tårer, var det mange følelser inni meg. Det var veldig emosjonelt, sier Bille etter kampen.

Han entret Lerkendal-matta sammen med resten av laget etter å ha vært utestengt av klubben i uka som gikk. Med stor jubel og et enormt banner som sa "Nicki Bille – en av oss" viste Kjernen at supporterne støtter opp om dansken.Med klapping, tomler i været og håndflaten på hjertet, takket dansken for velkomsten. Og på banen skulle han igjen takke dem da han fikk komme innpå de siste fem minuttene.

Da Riski ble felt for andre gang i feltet til Brann, og dommeren blåste straffe, var det sports-Norges mest omdiskuterte mann som sto frem og tok den. Etter ballen gikk i mål feiret han som aldri før, og alle lagkameratene, inkludert Alexander Lund Hansen, løp imot han for å feire.

— Jeg tror det betydde svært mye for han å score målet, det så man jo på hvor glad han ble, men jeg tror det betyr enda mer å bli mottatt slik han ble på Lerkendal i dag, sier Mike Jensen etter kampen.

— Vi fikk nok alle litt gåsehud av den velkomsten, det gjorde godt for hele laget, sier Jensen.

- Var revansjelysten

Mike Jensen spilte en svært god kamp mot Brann, og var definitivt en av RBKs beste spillere. Det toppet han med å sette inn en praktscoring fra 25 meter, og sørget for en nydelig redusering til RBK. Det var en perfekt revansj etter det han selv mener er hans eneste feil i kampen, en liten detalj i foranledning til det andre kontringsmålet til Brann.

— Jeg var veldig revansjelysten før den scoringen der, og prøvde meg flere ganger. Men når jeg fyrte av det skuddet så kjente jeg at det var et godt treff, smiler dansken.

— Hvordan vil du oppsummere din egen prestasjon i dag?

— Jeg synes den var meget god. Alt utenom den lille detaljen var alt jeg gjorde godt i dag, så jeg må si meg fornøyd, sier Jensen.

— I dag synes jeg vi spiller nærmere det vi ønsker også, og med den offensiviteten vi skal ha, så det var en meget god opplevelse å spille i dag, sier han.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering