Uavgjort i lokaloppgjøret i Bergen

Sandvikens trener fornøyd etter 1-1 mot Arna-Bjørnar i serieåpningen.

DRØMMETREFF: Karoline Isabell Bakke headet inn Sandvikens første mål for sesongen i lokalderbyet mot Arna-Bjørnar.
  • Benedicte Bakken
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Under en grå og regnfull himmel var det duket for lokaloppgjøret mellom Sandviken og Arna-Bjørnar 2. påskedag. 385 mennesker hadde trosset bergensværet for å få med seg oppgjøret som skulle sparke i gang toppserien for kvinner. Publikum fikk varme seg på en kamp med mye sjanser og to gode scoringer.

Les også

Slik ble keeperen rå mentalt

Les også

Her redder storscoreren serieåpningen for Ørn

Drømmeheading

Etter en jevnt spilt førsteomgang hvor Sandviken hadde flest sjanser gikk lagene til pause på stillingen 0–0. Etter pause gikk Sandviken hardt ut til stor glede for hjemmepublikumet og hadde flere sjanser som burde truffet nettmaskene. I det 55 spilleminutt trodde alle at første scoringen ville komme når Sandviken traff stolpen. Men litt mot spillets gang var det Arna-Bjørnar som gikk opp i ledelsen drøye ti minutter etter.

— Jeg synes vi har overtaket lenge og jeg synes vel at om vi ser kampen under ett så hadde vi fortjent tre poeng her i dag, men det er klart at når vi kommer under er vi likevel fornøyd med det ene poenget, forteller Sandviken-trener Øyvind Nordtveit.

Det tok ikke lang tid før Nordtveit og resten av Sandviken endelig kunne slippe jubelen løs, for kun fem minutter etter at Arna-Bjørnar hadde gått opp i ledelsen banket Karoline Isabell Bakke inn 1–1 med en drømmeheading.

— Det var en drømmeheading det, så jeg kan ikke klage på den. Den satt godt, så det var deilig å få den scoringen, forteller Bakke.

Les også

Supporteropprør mot landslaget: - Tror kanskje de er mer attraktive enn de egentlig er

Les også

Dette er bakgrunnen for Ødegaards sko-hyllest: - De viktigste i livet mitt

Viste styrke

Til tross for mange sjanser hos begge lag endte kampen 1-1, et resultat Sandviken var greit fornøyd med.

— Til å være vår første kamp så synes jeg vi er bra. Jeg tror at Arna-Bjørnar kommer til å bli bra i år, så denne prestasjonen her er god, forteller Nordveit som er fornøyd med at laget klarte å respondere raskt på scoringen til Arna-Bjørnar.

— Vi viser styrke i det at vi klarer å komme tilbake igjen når Arna scorer, for det var akkurat i den perioden hvor vi hadde en del sjanser og skudd i stolpen. Så sånn sett skal vi være veldig fornøyd med at vi klarer å komme tilbake når det blir som det blir, forteller Nordveit.

Målscorer Karoline Isabell Bakke sier seg enig med treneren, men legger ikke skjul på at det hadde smakt ekstra godt med en seier i første seriekamp.

— Jeg synes ikke det var sånn at de dominerte over oss og det kunne like så godt vippet vår vei. Men jeg vil si at det er en bra start, selv om det selvsagt hadde smakt ekstra godt med en seier, så var dette en god start på serien.

Publisert:

Toppserien

SVUTMP
1Arna-Bjørnar00000000
1Avaldsnes00000000
1Brann00000000
1LSK Kvinner00000000
1Lyn00000000
  • Champions League