Ti kamper uten seier for Åsane

Kanonskåring sørget for ett poeng i Grimstad, men Åsane er i fritt fall.

  • Lars Eivind Måseide
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

JERV — ÅSANE 1-1

Da de fleste trodde Jerv skulle dra hjem seieren dukket Martin Ueland opp med en perleskåring. Dermed endte det 1-1 på Levemyr Stadion - Åsanes tiende kamp uten seier.

— Det er en jevn og tett kamp, som de fleste kampene er i 1. divisjon. Men vi har de største sjansene, og det er marginer som gjør at vi ikke vinner i dag, mener Åsane-trener Kjetil Knutsen.

FORMSVAKE: Kjetil Knutsens Åsane er i fritt fall på 1.-divisjonstabellen.

Hektiske sluttminutter

Jerv hadde mye av ballen på eget gress, men slet med å skape de store sjansene. I det 88. minutt skåret likevel vertenes Ohi Omojiuanfo på straffe, men Åsanes back ville ha med seg poeng hjem fra Sørlandet.

— Det var en utrolig viktig skåring. Vi måtte flytte laget fremover og håpe at vi fikk noe ut av det. Det gjorde vi heldigvis. Det hjalp tydeligvis å lukke øynene, sier Knutsen om Uelands fulltreffer.

Det var langt mellom høydepunktene i Grimstad, selv om begge lag hadde muligheten til å gå opp i føringen. Det måtte likevel en straffe til for å notere mål på dommerkortet. Knutsen mente derimot straffen var av det billige slaget.

— Det var utrolig surt, og jeg syns det var en billig straffe. Jerv-spilleren oppsøker situasjonen, sier Åsane-treneren.

- Fortsatt over streken

Det er fortsatt slik at det er dommeren som bestemmer, og Ohi Omojiuanfo var iskald fra straffemerket.

Uelands utlikning gjorde at laget fra Bergen nord fikk med seg ett poeng på bortebane, men laget ligger fortsatt kun ett poeng over nedrykksplass.

— Vi har vært opptatt av å ta steg i prestasjonen vår, og i dag gjør vi en god defensiv kamp. Vi ligger fortsatt over streken og jobber knallhardt for å vinne fotballkamper, sier Knutsen.

Publisert: