Disse bør stille mot Haugesund

Doddo har satt opp sin Brann-ellever. Hva er ditt forslag?

MØTER HAUGESUND I SKJEBNEKAMPEN: Hvilke Brann-spillere vil du se på banen? Her jubler de røde for scoring mot Sogndal sist.
  • Doddo
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Brann skal møte Haugesund, en klubb som knapt nok har blitt kalt lillebror av hovne bergensere, men som nå mer eller mindre styrer skjebnen til Norges nest største by. Haugesund kan sende Brann direkte ned i 1. divisjon, og hvis de klarer det vil de juble som om de hadde vunnet en cupfinale. Motivasjonen er på topp i Haugesund.

Det er også formen. I den 23. serierunden av årets eliteserie lå Brann foran Haugesund på tabellen. Brann hadde 22 poeng, FKH 21. Siden har det meste gått galt for Rikard Norling og hans elever, mens det meste har gått på skinner for Jostein Grindhaug og hans disipler. Den eneste kampen FKH har tapt siden den 23. runden er selvfølgelig mot Sogndal.

Brann-blogger Doddo.

Da lagoppstillingen ble kjent før kampen mot Sogndal, haglet kritikken mot Rikard Norling. Flere mente at han med det uttaket nærmest ba om en oppsigelse. Men siden Brann vant kampen stilnet kritikken. Markus Jonsson var visst ikke så ille likevel, og Azar Karadas var ikke helt inkompetent som spiss likevel.Siden flere spillere er forhindret fra å spille førstkommende søndag, vil det neppe bli like mye debatt om laguttaket denne gangen. Dessverre pådro både Marcus Pedersen og Birkir Már Sævarsson seg karanteneutløsende gule kort mot Sogndal, og i tillegg ble Azar Karadas skadet, det er usikkert om han er klar til dyst i Haugesund.

Så hvem skal Norling velge? Bør Skaanes eller Vindheim erstatte Sævarsson? Bør Hanstveit inn igjen på laget? Bør Huseklepp spille på topp eller kant, eller skal han forbli innbytter?

Hvem mener du bør starte mot Haugesund? Ta ut ditt lag her!

Dette er mitt forslag:

Keeper: Piotr Leciejewski

Vår polske venn er selvskreven i mål.

Forsvar: Jonas Grønner – Marcus Jonsson – Daniel Mosjov

Ingen grunn til å skifte noe som fungerte brukbart mot Sogndal, selv om laget muligens hadde blitt styrket med Hanstveits rutine der bak.

Kantspillere: Andreas Vindheim og Amin Askar

Vindheim har vært en av Brann beste denne sesongen. Pausen har helt sikkert gjort ham godt. Amin Askar kommer med på nåde. Hans defensive posisjonering er kritikkverdig, men samtidig er han en av Branns mest målfarlige menn, han har dessuten fire målgivende pasninger i år.

Midtbanen: Fredrik Haugen — Stéphane Badji – Kasper Skaanes

Badji er Branns beste spiller. Haugen har vært en av Branns positive denne høsten, bedre enn på lenge, mens Skaanes viste sist at han er et funn som sentral midtbanespiller. Enorm løpskraft. Må være med.

Spisser: Erik Huseklepp – Jakob Orlov

Huseklepp er en av ytterst få på dette laget som kan skape noe på egen hånd. Har fart og dribleferdigheter. Jakob Orlov har scoret åtte mål og tre målgivende pasninger. Ingen i Brann kan måle seg med den statistikken. Begge vil dessuten være tente på å vise seg frem.

Hvis Karadas blir frisk, kan han være Branns superinnbytter. Det har han med hell vært tidligere.

Hva er ditt lag?

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt109102992028
2Brann1062221101120
3Tromsø9522118317
4Molde105142415916
5Lillestrøm95131614216
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk