Kristiansander forlenger med Vipers

Karoline Olsen har forlenget kontrakten med Vipers til ut 20/21-sesongen.

Karoline Olsen (i midten) har forlenget kontrakten med Vipers med ytterligere ett år. Her jubler hun sammen med Henny Reistad og Katrine Lunde etter seieren mot Krim for snart halvannen uke siden. Drangsholt, Åge Harald

KRISTIANSAND: Det skriver Vipers på sine hjemmesider.

– Vipers tok kontakt rett før jul om en forlengelse av kontrakten. Jeg ble veldig glad over henvendelsen og at jeg fikk tilbud om det. Jeg synes det er kjempekult at Vipers har tro på meg og vil ha meg med lengre. Vipers er en veldig bra klubb å være i, godt miljø og for meg som studerer i Kristiansand og har livet mitt rundt her – jeg hadde ingen andre tanker enn at jeg hadde lyst til å forlenge, sier Olsen.

Les også

Vipers-toppscoreren hylles: – En av verdens beste spillere

Hun hadde i utgangspunktet en avtale som strakk seg ut sesongen 19/20.

– For byen og for andre yngre spillere fra Kristiansand er det fint å se at det ikke bare er spillere fra andre byer på Vipers, men også lokale spillere. Jeg tror det kan være med på å motivere andre, at det er mulig å spille i den klubben man har vokst opp med og som man har sett spille i hjembyen. Det synes jeg er stas å få oppleve, sier Olsen videre.

Hun deler rollen som venstrekant i Vipers med Sunniva Andersen og Vilde Jonassen, men har tatt klare steg denne sesongen - og fått mer spilletid enn sist sesong.