Her brenner Skjølsvik Sandnes Ulfs seierssjanse

Sandnes Ulf fortsetter å spille uavgjort på bortebane. Selv ikke et straffespark var nok til å få en seier.

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Brann – Sandnes Ulf 0-0

Vel kvarteret var spilt da den første store målsjansen i kampen kunne noteres. Et innlegg fra Trond Erik Bertelsen, klarte ikke Brann-keeper Kenneth Udjus å få kontroll på. Ballen ender hos Marius Helle, som fra 10 meter burde sette ballen inn i det tomme buret. Men en Brann-spiller klarte å blokkere skuddet.

Like etter er det Pontus Engblom som får en god mulighet fra skrått hold, men dessverre for Sandnes Ulf sin toppscorer så skur ballen ut på feil side av stangen. To gode muligheter for gjestene i løpet av ett minutt.

Sandnes Ulf måtte gjøre et spillerbytte allerede etter 25 minutter av den første omgangen. Vegard Aanestad måtte forlate banen, og ble erstattet av Kennth Sola. Sola gikk inn som venstreback, mens Trond Erik Bertelsen skiftet side og overtok Vegard Aanestad sin plass som høyreback.

Her redder Kenneth Udjus Brann.

Orlov med store muligheterDrøyt halvtimen var spilt da Brann var veldig nære på å ta ledelsen. Demir setter fart ute på siden og slår inn foran målet. Jakob Orlov møter ballen på første stolpe, men avslutningen var ikke av god nok klasse.

Bare et par minutter etter var nok en gang hjemmelaget farlig frampå. Kasper Skaanes fører fremover ute til høyre før han ser opp og finner Azar Karadas inne i boksen. Spissen får headet på mål, men Sandnes Ulf-keeper Hannes Thor Halldorsson varter opp med en mesterlig redning.

Hvilken mulighet for Jakob Orlov tre minutter før pause. Erik Huseklepps innlegg fra venstre går helt over til Kasper Skaanes. Unggutten legger 45 grader ut i feltet til en totalt umarkert Orlov, men svensken klarer å blåse ballen høyt over mål fra kort hold. Der burde så absolutt Brann tatt ledelsen.

— Vi var på hugget innledningsvis i den første omgangen, men lot Brann komme litt for mye inn i kampen mot slutten. Den siste halvdelen av omgangen var ikke helt topp fra vår side, mener Aksel Berget Skjølsvik.

Det ble på mange måter en underholdende kamp på Brann stadion. Tidlig i kampen var det Sandnes Ulf som skapte de aller største mulighetene. Mot slutten av omgangen var det helt klart hjemmelaget som dominerte, og de hadde definitivt sine kjempesjanser til å ta ledelsen.

SE INTERVJU MED SANDNES ULF-TRENEREN HER:

Skjølsvik brente straffe

Den andre omgangen startet som den første ble avsluttet; mye fikst spill og en del sjanseskapende fotball fra begge lags side. Men ingen av lagene har så langt vært dyktige nok foran motstanderens mål.

Etter dryge timen fikk Sandnes Ulf straffespark. Bismark Acosta felte Pontus Engblom, og fikk direkte rødt kort. Det påfølgende straffesparket satte Aksel Berget Skjølsvik rett i armene på Brann-keeper Kenneth Udjus. Der burde og skulle Sandnes Ulf tatt ledelsen.

VIDEO: SE STRAFFEN I VIDEOEN ØVERST I SAKEN.

— Fryktelig surt å bomme på et straffespark, føler meg rett og slett som en syndebukk etter at vi ikke fikk mer enn ett poeng i denne kampen. Jeg ombestemte meg i tilløpet og klarte ikke å sette ballen høyt nok, sukker Skjølsvik.

Selv med 10 mann kom hjemmelaget til en kjempesjanse dryge kvarteret før slutt. Amin Nouri trikser seg fri ute til høyre, drar seg inn i banen og klemmer til på halvvolley ute til høyre. Skuddet mot lengste hjørnet er knallhardt, men sniker seg like på utsiden av stolpen.

Et par minutter før full tid fikk Marius Helle all verdens av tid til å sikte inn kanonen fra 16-meteren, men nok en gang sendte han ballen langt utenfor stengene.

Etter Branns utvisning var det mye Sandnes Ulf, men selv om de presset mye og skapte noen sjanser, så ville det seg ikke foran målet. Dermed endte det med uavgjort, den fjerde for gjestene på bortebane denne sesongen.

— Vi er rene ekspertene i å spille uavgjort på bortebane, i denne kampen synes jeg vi var best og burde så absolutt vunnet. Men når jeg ikke klarer å sette inn en slik mulighet som et straffespark, så hjelper det så lite å være best ute på banen, understreker han.

Publisert