Kristiansen vil ha Drage til Brann

Den nordnorske duoen sto bak årets første Brann-mål.

Ruben Kristiansen vil ha Thomas Drage til Brann.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Brann slo Elfsborg 2–1 i årets første treningskamp mandag. Bak den første scoringen sto en duo som har spilt sammen i Tromsø. Ruben Kristiansen kom på løp fra venstrebacken og fikk ballen fra en av Branns prøvespillere, Thomas Drage.

— Jeg kjenner ham såpass godt at jeg vet når ballen kommer. Det var bare å starte, så fikk jeg den til rett tidspunkt. Oppskriftsmessig, sier Kristiansen.

Nå håper han at Drage blir å finne i årets Brann-lag.

— Det er ikke jeg som henter spillere, men jeg synes Thomas har gjort et godt inntrykk, og han kan spille både på høyre- og venstrekant. Jeg er positiv til gode spillere til klubben, sier Kristiansen.

Les også

Slik vant Brann årets første kamp

Vært syk

Drage kom mandag på banen til andre omgang.

— Forutsetningene tatt i betraktning var det greit. Jeg har ligget syk i tre dager, så jeg hadde ikke så voldsomt med energi, sier Drage.

— Ruben og jeg kombinerer fint sammen, det trenger ingen være overrasket over. Det har vi gjort før også, sier han om samarbeidet på venstresiden.

Brann vant årets første treningskamp 2-1 mot Elfsborg.

— Hvilke signaler har du fått fra Brann? - Vi har ikke diskutert noe mer foreløpig, men jeg har fått gode tilbakemeldinger på trening.

Branns sportssjef Rune Soltvedt sier dette:

— Vi har ikke tatt noen beslutning ennå, men kommer til å se det an utover uken, sier Soltvedt.

Les også

Brann-flopp kjøpt av Everton for kjempesum

Fæl start

Kampen fikk en verst tenkelig strart for Brann da svenskene scoret etter bare fem minutter. Jonas Grønner rotet det til i Branns forsvar, og Lasse Nilsson satte ballen sikkert bak Piotr Leciejewski. Siden tok Brann kontroll over banespillet, men greide ikke å spille seg til noen skikkelige store sjanser før pause.

Derimot skulle det ikke ta lang tid av andre omgang før utlikningen kom. Drage kombinerte fint med Kristiansen på venstresiden, og sistnevnte la inn foran mål til Kristoffer Barmen som sørget for 1–1. Da var det spilt i 47 minutter, og Brann fortsatte å styre kampen. I det 77. minutt slo Grønner inn til midtstopperkollega Bismar Acosta. Dagens Brann-kaptein stanget ballen i nettet og ble dermed matchvinner.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt109102992028
2Brann1062221101120
3Tromsø9522118317
4Lillestrøm95131614216
5Sarpsborg 089432118315
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk