Bokseren som pådro Wallberg hjerneblødning ble truet med juling

— Du bør se deg over skulderen både en og to ganger om du kommer tilbake til Sverige.

Publisert Publisert

TRUET: Diana Prazak knocket ut Frida Wallberg i Stockholm. Nå har hun mottatt trusler.

iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Diana Prazak knocket ut Frida Wallberg i fredagens boksekampen i Stockholm, noe som førte til at svenske Wallberg måtte på sykehus med hjerneblødning. Det har ført til en jakt på syndebukker. Kampdommeren har fått refs, andre har ment at boksing burde bli ulovlig (slik det er i Norge). Også motstanderen får høre det.

— Du bør se deg over skulderen både en og to ganger om du kommer tilbake til Sverige, skrev en person på Facebook – rettet mot den australske bokseren, ifølge Expressen.

Prazak uttalte sin sorg for det som skjedde Wallberg og fortalte at det tok vekk all gleden av å vinne kampen.

— Det er ikke noe bra at kamper ender på denne måten. Akkurat nå føler jeg ikke at jeg har vunnet noen ting, sa Prazak etter kampen.

- Ikke uroe dere

Etter å ha ligget i respirator, har Wallberg nå våknet igjen. Og tilstanden skal, etter forholdene, være god. Det første hun ville snakke om da hun var ved bevissthet, var kampen, forteller kjæresten Robert Stridsberg til Aftonbladet.

Nå har hun også kommet med en hilsen på sin Facebook-side.

— Jeg er våken nå og vil ikke at dere skal uroe dere. Jeg er trøtt av all medisineringen. Følte at jeg hadde kontroll kampen, men beina ble tunge etter den femte runden, skriver hun.

— Robert fortalte meg om alle gode ønsker og all godhet! Takk for alles støtte! See you soon! Klem fra en sliten Frida Wallberg, skriver hun videre.

Publisert