To kunstmål i Sandefjord: – Jeg traff ballen veldig godt

(Sandefjord - Tromsø 1–1) Sandefjord og Tromsø scoret hvert sitt praktmål i førsteomgang. Hjemmelaget fikk straffe to minutter før fulltid, men Sivert Gussiås klarte ikke å sette ballen i mål.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

– I dag skulle vi hatt tre poeng. Vi klarer ikke å sette sjansene, og da blir det uavgjort, sier Hans Erik Ødegaard til Discovery+.

Det ble en fartsfylt åpning på kampen da islandske Vidar Ari Jónsson fikk ballen av Kristoffer Normann Hansen utenfor 16-meteren og bøyde den innenfor lengste stolpe.

– Jeg traff ballen veldig godt, og det var supert å score mål, sier Ari Jónsson til Discovery+ i pausen.

Men Tromsøs Ebiye Moses ville ikke være noe dårligere da han fikk ballen av Niklas Vesterlund inne i boksen, fem minutter senere. Nigerianeren vippet ballen over en Sandefjord-forsvarer og banket den inn i nettet bak Jacob Storevik.

– Det var en veldig god førsteomgang. Selvfølgelig scoret jeg, og assisten var veldig bra, sier Moses til Discovery+ i pausen.

KUNSTMÅL: Vidar Ari Jónsson med et nydelig mål mot Tromsø.

Sandefjord hadde flere andre gode sjanser i førsteomgang, men klarte ikke å omsette de til mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1–1.

Andreomgang var langt tregere og kjedeligere. Med ikke en eneste målsjanse ebbet kampen ut i uavgjort.

– En omgang som er blottet for ordentlige målsjanser, sier Discovery+-kommentator Amund Lutnæs.

Men to minutter før full tid får Sandefjord straffe da Sivert Gussiås ble felt innenfor 16-meteren. Gussiås tok straffen selv, men klarte ikke å sette den bak Karlstrøm i Tromsø-buret.

Det var ikke så «steikja» bra. Det skal være mål, det er det ingen tvil om, men sånn er det bare, sier Gussiås til Discovery+.

PERLE: Ebiye Moses satte inn et nydelig mål mot Sandefjord.

Med Tomas Totland skadet, Ruben Yttergård Jenssen som venter på å bli pappa og Jostein Gundersen ute med kortkarantene, var det et redusert Tromsø-lag som gjestet Release Arena.

Inn for de kom Casper Øyvann, Niklas Vesterlund og Sakarias Opsahl.

– Sånn er det ofte. Det er spillesugne gutter som kommer inn, og det blir spennende å se de tre, sier Tromsø-trener Gaute Helstrup før kampen til Discovery+.

STRAFFEBOM: Sivert Gussiås klarte ikke å score på straffen han fikk på slutten av kampen mot Tromsø.
Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering