Se nattens bilder: Glimt-spillerne feiret vilt

STORO (VG) Draktene var for lengst kastet da festglade Glimt-spillerne ankom Storo for å feire sammen med de isolerte gullheltene Patrick Berg og Marius Lode.

HOPPENDE GLADE: Philip Zinckernagel (t.h.) og Victor Boniface tok sats i retning av lagkompisene sine.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Det var knapt en spiller som ikke hadde kastet trøyen i løpet av den lille timen mellom Marienlyst, der Glimt sikret seriegullet mot Strømsgodset, og Thon-hotellet på Storo. Det var åpenbart gullfeber å spore hos den ferske seriemesteren.

Og selvfølgelig skulle gullet feires sammen med Patrick Berg og Marius Lode som sitter i isolasjon etter å ha blitt smittet med coronaviruset på landslagssamling. Nå gjenstår en snau uke med venting på hotellrommet før de kan bli med på leken.

– Jeg tenker dette hjelper dem litt. Det er viktig at vi setter pris på dem, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport.

Seks etasjer over bakken hadde duoen hengt opp et banner med påskriften «Seriemester» og «Lode 2020 Berg». På bakken tømte Glimt-bussen seg og samtlige ropte ut at de var seriemester.

MAJESTETISK GULLDUO: Glimt-kaptein Patrick Berg (t.v.) og Marius Lode ønsket resten av gulltroppen velkommen til rundkjøringen på Storo. Fra balkongen kunne de vinke som kongelige til de fremmøtte kompisene.
«PATRICK BERG, PATRICK BERG»: Det var ikke et stille sekund fra Glimt-leiren fra de gikk av bussen til de hoppet på igjen. Spillerne på balkongen ble hyllet med tilrop.
GULLFEBER: Klærne ble lagt igjen i bussen eller i Drammen. At temperaturen nærmet seg frysepunktet så ingen ut til å få med seg.
MUSIKKANSVARLIG: Victor Boniface tok kontroll over boomblasteren mens Sebastian Tounekti, Runar Hauge og Philip Zinckernagel viste frem spensten.
HYLLET GULLGUTTENE I 6. ETASJE: Fredrik Bjørkan, Hugo Vetlesen og Runar Hauge var blant dem som sto fremst i køen for å hilse på kompisene i isolasjon.
UTENFOR STADION: Sportslig leder og Glimt-legende Aasmund Bjørkan ledet an feiringen utenfor stadion i Drammen. Turen gikk videre til Gardermoen via hotellet til Patrick Berg og Marius Lode
SJEFEN TOK ANSVAR: Aasmund Bjørkan var ikke vond å be da gullet ble sikret. Han gjorde som han pleide i glansdagene som spiller – tok ansvar.
Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt109102992028
2Brann1062221101120
3Tromsø9522118317
4Molde105142415916
5Lillestrøm95131614216
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk