Stabæk-spiller om virussykdommen: – Jeg synes det er skummelt

Stabæk-spiller Nicolas Pignatel Jenssen ble nylig slått ut av coronaviruset. – Absolutt ikke noe jeg ville gitt til mine foreldre eller besteforeldre, sier han.

BLE SYK: Nicolas Pignatel Jenssen fikk merke coronaviruset på kroppen. Her takler han Strømsgodsets Lars-Jørgen Salvesen under en Eliteseriekamp i fjor.
  • NTB, VG
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Eliteserieklubben med tilhold på Bekkestua har hatt en rekke smittetilfeller den siste tiden. Nå forteller to av de smittede spillerne om opplevelsen.

Nicolas Pignatel Jenssen hadde innledningsvis kun milde symptomer.

– I starten tenkte jeg sånn «dette er jo ingenting». Jeg følte meg ganske grei. Så gikk det noen dager, og da smalt det. Da lå jeg med 40 i feber i tre dager og hadde det skikkelig ille. Det var heftig, sier han til egen klubbs nettsider.

Sykdommen satte en støkk i 19-åringen.

– Jeg synes det er skummelt. Det er absolutt ikke noe jeg ville gitt til mine foreldre eller besteforeldre. Jeg har fått mer respekt for viruset og tiltakene etter at jeg har erfart sykdommen selv, sier han.

19-åringen mener også smitteutbruddet i klubben viser hvor smittsomt viruset kan være.

– Dette kan jo være en liten advarsel til folk der ute, sier han.

Les også

13 smittetilfeller i Stabæk: Én av dem brøt karanteneregler

Klubbkamerat Jeppe Moe har på sin side vært gjennom et sykdomsforløp der symptomene jevnt over har vært mildere.

– Jeg hadde en del hoste og «vondter» i kroppen de første dagene. Nå de siste dagene har det egentlig bare vært at jeg ikke lukter noen ting. Jeg prøver og prøver, men det er ingen lukt å kjenne. Ellers har jeg bare vært litt halvslapp i kroppen, sier han.

Stabæk opplyser at alle de smittede spillerne begynner å bli friske. Stadig flere tester seg ut av isolasjon og karantene.

Hele klubbens spillertropp og støtteapparat har vært i karantene den siste tiden.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering