Harry jakter Beckham

<p>– Ikke bare for å selge drakter.</p>

Tottenham og London kan bli neste stopp for David Beckham og sønnen Romeo.
Harry Redknapp bekrefter at han vil prøve å hente Beckham.
  • Christer Sævig
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Verdens mest kjente fotballspiller kan ende opp på lån i tre måneder hos Tottenham i januar. For Spurs-manager Harry Redknapp innrømmer at han vil prøve og lokke superstjernen til White Hart Lane.

– Han ville hatt en voldsom positiv innflytelse. Beckham er en type spiller du ønsker deg og som ville gitt hele klubben et løft. Han har vært en fantastisk spiller, og han er en spiller som de andre på laget ville sett opp til og respektert, sier Redknapp.

Fra London

Suksessmanageren sier også at han ikke gjør dette for å øke omsetningen i supporterbutikken. Beckham kan bli et populært navn å trykke på drakten.

– Han ville ikke kommet her bare for å selge drakter. På kort tid vil han ikke selge mange, sier Redknapp til Sky Sports.

David Beckham ønsker å bli lånt ut i tre måneder fra LA Galaxy i vinter. Opprinnelig kommer han fra Leytonstone i London, noe som kan gjøre Tottenham aktuelle for 35-åringen.

Redknapp ser for seg at Beckham kan konkurrere med lynraske Aaron Lennon på høyrekanten.

Kan ikke friste med penger

David Beckham er en steinrik mann, men klubben kan ikke friste midtbanespilleren med en stor lønningspose.

– Her vil han ikke kunne tjene så mye penger. Vi er ikke de som betaler mest. Han har nok et fantastisk hus med svømmebasseng hvor han kunne sittet i et par måneder før LA Galaxy starter opp igjen. Men han vil komme over her i kulden for å spille fotball. Det forteller meg at han er motivert for å spille fotball.

– Jeg har hørt historier om hvor mye han tjener, det er bare helt utrolig. Han kunne kjøpt hvilken som helst fotballklubb i landet hvis han ville, melder Redknapp.

Publisert