Brann-treneren: - Favoritter? Jeg kan ikke skjønne det

Slik tenker Stadion-sjefene om toppkampen.

FAVORITTER?: Er Brann favoritter hjemme mot Strømsgodset? Ikke ifølge Brann-trener Lars Arne Nilsen og klubbens sportssjef, Rune Soltvedt. Foto: Trond Reidar Teigen, NTB Scanpix
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Bare målforskjellen skiller Brann og Strømsgodset på tabellen, før lagene møtes på Stadion søndag. Hjemme i Bergen har Brann vært — bokstavelig talt - uslåelige i år. Syv seirer, én uavgjort og bare ett baklengsmål er beholdningen for Branns åtte hjemmekamper. Strømsgodset er også mye bedre i enn utenfor Drammen, med fem tap på sine åtte borteturer.

LES OGSÅ:

Les også

Huseklepp sa nei til tilbud fra Brann

Les også

Brann-Rosenborg er flyttet

Betyr det at Brann kjenner på et favorittpress før kampen? Ikke ifølge trener Lars Arne Nilsen og sportssjef Rune Soltvedt.

— Nei. Jeg er ikke enig i at vi er favoritter. Godset har et lag som skal være helt i toppen. Jeg synes ikke vi er favoritter, det er en helt åpen kamp. Vi får se hva oddsen viser, men jeg kan ikke skjønne at vi skal være favoritter, sier Nilsen.

I skrivende stund gir Norsk Tipping 2,05 i odds på Brann-seier, mens Strømsgodset står i 3,15 ganger pengene.

— Vi har vært gode i det siste, men må tross alt gjøre noen rokeringer på laget nå. Det tror jeg skal gå bra, jeg klager ikke på det, men i og med at vi må endre så mye, vil jeg si dette er en kamp som kan gå alle veier, fortsetter Nilsen.

- Men dere ligger foran på tabellen og vinner hjemme gang på gang?

— Jaja, og vi har jo troen på at vi skal slå dem. Selvfølgelig kan vi gjøre det, vi blir skuffet hvis vi ikke tar dem. Men vi vet hvor gode Godset kan være, sier Nilsen.

Sportssjef Soltvedt begynner intervjuet med å si at han ikke synes Brann er favoritter.

— Vi må passe oss nå, så vi ikke strekker strikken for langt. Strømsgodset har vært et stabilt topplag i mange år og har et veldig godt lag. Vi har fått en god start, men jeg ser ikke at vi er favoritter i den kampen der. Det gjør jeg rett og slett ikke.

- Ikke hvis du ser tabellen, Branns hjemmeform og Godsets resultater borte?

— Jojo, men det er ikke automatisk sånn at vi blir favoritter, når du ser hva Strømsgodset kan stille med. Hvis ikke vi er hundre prosent, vinner vi ikke kampen. Er vi det, kan vi slå absolutt alle - inkludert Rosenborg, sier Soltvedt.

Brann - Strømsgodset spilles søndag klokken 18.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk