RBK-treneren ber fotballforbundet rydde opp: - Alle i Se og Hør trenger jo ikke billett

Over 1000 cupfinaleseter sto tomme. Det irriterte både RBK— og KIL-fans.

Kåre Ingebrigtsen var naturligvis en lykkelig mann etter cupseieren, men han irriterte seg over at det var ledige plasser på Ullevaal.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Kåre Ingebrigtsen ber fotballforbundet rydde opp.

— Det må vi gjøre noe med. Vi hadde fint solgt ut 4-5000 flere billetter i Trondheim. Det må vi finne ut før én dag før finalen, sukket Ingebrigtsen etter søndagens 4-0-seier over Kongsvinger.

— Jeg vet ikke om alle i Oslo har så lyst til å se Rosenborg mot Kongsvinger. Få det ut til lagene som er der. Det er ikke noe problem å fylle opp stadionet, vi kunne gjort det alene, fortsatte Ingebrigtsen.

I sosiale medier var det spesielt sponsorene som fikk kjørt seg. Mange mener at sponsorer får for mange billetter, og som de ikke engang gidder å bruke. Mange kjendiser er ofte å se på cupfinalen, men årets finale var ikke av mest brennhete utgaven.

Les også

Her får Helland «hattrick-kysset» av kjæresten

Irritert

— Alle som er i Se og Hør trenger jo ikke billett, sa gulltrener Ingebrigtsen om de mange tomme setene.

Da Rosenborg ble seriemester tidligere i høst, la Christian Gytkjær ut bilde på Instagram av seg selv naken med trofeet.

Ingebrigtsen fikk spørsmål om hvordan han trodde det ville gå med NM-pokalen.

— Det hadde vært verre om vi hadde tapt. Da hadde vi fått den lille der. Da hadde det blitt langt verre å ha den på midtsiden. Jeg er glad vi vant, det skal du også være, sprudlet Ingebrigtsen over pressen.

- Du skal ikke ta med deg pokalen selv?

— Nei, det skal jeg ikke. Det bildet tror jeg ikke hadde vært noe, nei, humret Ingebrigtsen før han hastet videre til cupfinalebanketten. (©NTB)

Publisert: