Næss etter stortapet: - Flaut at vi er så feige

Simen Næss er ikke nådig med verken seg selv eller lagkameratene etter å ha blitt rundspilt av Jerv.

- FLAUT: Årets sesong har vært en land nedtur for Simen Næss og Nest-Sotra (arkivfoto).
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

JERV – NEST-SOTRA 3–0

Med to strake seiere hadde Nest-Sotra plutselig igjen fått los på trygg grunn i 1. divisjon. Laget, som gjentatte ganger er blitt avskrevet denne sesongen, så plutselig ut til å kunne klare det få trodde var mulig.

Men i bortekampen mot Jerv så det ikke slik ut. Strilene ble rundspilt i samtlige 90 minutter, og tapte til slutt helt fortjent hele 0–3 i Grimstad. Med to kamper igjen å spille ser situasjonen igjen ganske håpløs ut for Nest-Sotra.

— Denne kampen var heldigvis ikke nådestøtet, men vi er mer avhengig av andre lags prestasjoner enn det vi ville vært med en seier. Fortsatt kan de seks poengene vi har igjen å spille om lage kaos nede i bunnen der, sier trener Ruben Hetlevik, som ikke hadde noen god forklaring på kollapsen på Sørlandet.

PÅ KVALIK-JAKT: Jerv hadde få problemer med å slå Nest Sotra. Her feirer de 2-0-målet.

— Fortjent

— Det er vanskelig å forstå. Vi så ut som et helt annet lag enn vi har gjort i de siste kampene. Kanskje vi var blitt for selvgode etter to strake seiere, sier Hetlevik og fortsetter:

— I så fall er det en lærepenge vi må ta med oss videre. Forhåpentlig blir den ikke for dyr.

Jerv tok ledelsen allerede etter 14 minutter, da Henrik Robstad dunket inn et skudd fra distanse. I annen omgang fortsatt Jerv å rundspille bortelaget, og doblet ledelsen ved Alexander Lind på en dødball etter drøye timen. 12 minutter før full tid fastsatt Dennis Antwi sluttresultatet til 3–0 med nok et langskudd.

— Vi tapte helt fortjent, sier Simen Næss.

Han er ikke nådig med noen etter tapet.

— På bortebane tør vi ikke å holde på ballen slik vi gjør på hjemmebane, og da vinner vi ikke fotballkamper. Vi er feige. Noe som er flaut i en så viktig fotballkamp, sier han.

Brann venter

Angriperen fra Godvik mener flere må gå i seg selv etter ydmykelsen.

— Ingen tok ansvar. Alle ga fra seg ballen med en gang vi fikk den. De siste kampene har vi vunnet fordi vi spilte god fotball. Nå føltes det som om vi ikke prøvde engang, sier han.

I neste serierunde venter Brann på Ågotnes. Med Åsanes seier over Kristiansund, og et eventuelt poengtap av nordmøringene mot Sogndal, vil Brann allerede ha sikret opprykket før den kampen.

Det tror ikke Næss vil ha noen ting å si.

— Jeg tror ikke Brann vil tape for oss uansett. Dessuten vil de nok gå for å vinne hele serien, sier han.

Publisert: