Irritert Huseklepp: - Slurv. Tafatthet. Håpløst.

Brann-profilen oppsummerte i stikkord etter 2-2-kampen mot Nest-Sotra.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

For en uvitende ville det ikke vært enkelt å se forskjell på de helprofesjonelle og de halvprofesjonelle i 16.mai-kampen på Stadion.

Brann og Nest var omtrent like gode. I alle fall etter at Brann meget tidlig fikk to scoringer.

Og akkurat det faktum, at det var en jevn kamp med et uavgjort utfall, irriterte Erik Huseklepp — unnskyld uttrykket - grønn.

Her applauderer Erik Huseklepp supporterne etter at Brann spilte 2-2 mot Nest-Sotra.

— Hvordan har dere klart å stille dere slik at dere spiller jevnt med Nest- Det er på grunn av slurv. Vi slapp dem inn i kampen, slapp oss nedpå og de scoret to mål.

- Er det flaut at det er Nest?

— Flaut og flaut… Altfor dårlig. Forferdelig dårlig

- Sliter med det motsatte

Huseklepps ansikt etter kampen, minnet om det han satte opp i Mjøndalen i fjor høst. Det så ut som han hadde mistet noe kjært. Og han oppsummerte før spørsmålene ble stilt:

— Slurv. Tafatthet. Håpløst. Forferdelig dårlig av oss. Begge målene vi slipper inn er så forferdelig tafatt av oss som lag.

- Hvordan reagerte du på at supporterne krevde trenerens avgang?

— Det kan ikke jeg kommentere. Det var vi spillere som tapte kampen. Jeg kan ikke uttale meg om det nå. Jeg er bare skuffet, forferdelig skuffet etter en kamp vi burde vunnet.

Les også

Slik reagerer Norling på ropene om hans avgang

Huseklepp hadde sin vurdering av hvorfor Nest klarte å komme inn i en kamp det tidlig så ut som Brann hadde vunnet.

— Skuslet dere det bort fordi dere ble redd eller fordi dere tror dere er drita gode?

— Det er ikke et menneske der inne i garderoben som tror de er drita gode. Jeg sliter heller med det motsatte, for å si det slik.

- Respektløst

Huseklepp sier han aksepterer at Brann fikk pepper av publikum etter kampen. Men en middelaldrende supporter fikk merke vikar-kapteinens vrede da han etter kampen sveivet opp høyre langfinger opp i ansiktet på Huseklepp.

— Når det står en fyr og viser fingeren til meg, når en voksen mann på over 50 år står og viser fingeren og sier personlige, stygge ting, synes jeg det er respektløst. Vi fortjente pipekonsert og alt slikt, men man må kunne være litt dannet. Vi fortjener alle mishagsytringer og piping, men dette synes jeg var over streken, sier 30-åringen.

Publisert: