Michael Karlsen: – Dette var herleg

Michel Karlsen fekk tillit igjen frå start mot Nest-Sotra og svarte med å skaffe straffe og mål i 3-2-sigeren mot Sotra-laget søndag. Etter sju serierundar satt den endeleg for Hødd-spissen.

  • Vebjørn Bjørkås
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

– Dette var herleg. Eg har venta lenge på det. Sjølv om det har gått sju kampar, er det godt å få det første målet. No skal eg prøve å score fleire på rad, seier ein letta målscorar til smp.no etter kampen.

– Trur kanskje me er litt for gode

Karlsen blei bytta ut det 80. speleminuttet, og måtte nervøst sjå lagkameratane sine slite stort for å få med seg alle tre poenga. Som har skjedd fleire gongar tidlegare denne sesongen, klarte heller ikkje Hødd i denne kampen å fullføre 90 gode minutt i ein seriekamp.

– Eg synest me er bra i dei første 65 minuttane. Dei siste 25 er veldig dårleg. Me har slitt med det hittil år når me har hatt gode periodar, så raknar det litt. Me trur kanskje me er litt for gode. Det var veldig spanande å sjå på, men heldigvis vann me. Dette var tre veldig viktige poeng, seier Karlsen.

Sjå heile videointervjuet øvst i saka.

ME FULGTE KAMPEN:

Publisert
  1. Fotball 1. div
  2. Hødd
  3. Nest-Sotra

Les mer om dette temaet

  1. Sogndal overtok tabelltoppen fra Åsane

  2. Sindre Eid: – Fantastisk godt nøgd

  3. Hødd vann neglebitar etter faretruende Nest-Sotra-sluttspurt

  4. Denne keepertabben tente håpet for Nest-Sotra

  5. Skålevik hadde troen på seier etter tre baklengs

BT anbefaler

Ove hadde drømmehytten. Så kom turbinene.

Det er minusgrader ute, og Ove Myklebust har fyrt opp i vedovnen. Gjennom store vindusflater har han i årevis hatt utsyn…