Vålerengas stjernespiss bekrefter samlivsbrudd

VALLE (VG) Vålerenga-spissen Vidar Örn Kjartansson (31) har ikke hatt det lett på hjemmebane de siste månedene.

TØFFE TIDER: Vidar Örn Kjartansson forteller om «problemer» på hjemmebane. Mot Kristiansund scoret han sesongens første mål.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Etter å ha scoret sitt første seriemål for sesongen i 1–2-tapet mot Kristiansund bekrefter Kjartansson til VG at han ikke lenger er sammen med kona Thelma Rán Óttarsdóttir.

Hun var en viktig grunn til at «Ørnen» valgte å vende tilbake til Oslo i fjor.

– Det stemmer, bekrefter Kjartansson på spørsmål om bruddet, men han understreker at han ikke ønsker å snakke detaljert om privatlivet.

Sammen har de sønnen Henning på fem år.

– Det har vært noen problemer. Det hjelper selvfølgelig ikke. Det er personlig, og jeg prøver å holde personlige ting hjemme og fokusere på fotballen, sier Kjartansson og tillegger:

– Jeg skal komme meg gjennom det. Det hjelper ikke. Jeg håper jeg kommer meg gjennom det.

Sesongen startet trått for Kjartansson som misbrukte muligheter i serieåpningen mot Rosenborg, før han var usynlig mot Brann i andre serierunde.

– For å være ærlig, så reddet keeperen avslutningen min mot Rosenborg før ballen traff stolpen, og mot Brann fikk jeg ingen sjanser. Men jeg burde selvfølgelig scoret mot Rosenborg og på min første sjanse mot Kristiansund, sier Kjartansson og sikter til situasjonen der Sean McDermott reddet avslutningen hans i første omgang.

Les også

– Det er litt svakhet i Olsenbanden. Det er det ikke hos oss

På overtid kom endelig målet, men det var for sent til å redde VIF-poeng.

– Det første målet er alltid det vanskeligste hver sesong. Jeg er vant til det. Jeg har gått syv kamper uten å score sesongens første før, så for meg handler det bare om å være på riktig sted. Det er en lettelse etter første mål, men det jeg hadde bare fortsatt på samme måte hvis jeg ikke hadde scoret, sier Kjartansson.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk