Strømsgodet-profil klar for Champions League-klubb

To nøkkelspillere kan forsvinne fra Marienlyst i dag.

Publisert Publisert

Gustav Wikheim er klar for belgisk fotball og Gent. Foto: Vegard Grøtt, NTB scanpix

Gustav Wikheim har skrevet under for den belgiske klubben Gent. Strømsgodset skal ifølge Drammens Tidende motta rundt 15 millioner kroner for 22-åringen.

Sportssjef i klubben, Jostein Flo, bekrefter at beløpet er over ti millioner, men vil ikke si noe mer enn det. Kontrakten strekker seg fram til sommeren 2019. — Vi skal glede oss over at vi lykkes med slike overganger. Jeg skjønner hvis supporterne blir lei seg når vi selger spillere de har blitt glade i, men dette gir grunnlag for økt satsing, sier Flo til avisen.

Les også

- Godset-spiller selges for 15 millioner kroner

Flere interesserte

Wikheim startet 27 av 30 seriekamper for Godset forrige sesong. Ni mål og åtte målgivende pasninger ble fasit. Flere klubber har vært interessert i å sikre seg ungguttens tjenester.

Hans nye arbeidsgiver er klar for åttedelsfinale i mesterligaen etter et imponerende gruppespill. Der møter de tyske Wolfsburg. Kampene spilles i februar og mars neste år.

— Det er en stor klubb, det må vi huske. Det er lag på et høyt nivå, så han må konkurrere om en plass på laget, kommenterer Flo.

Horn til Sverige?

Jørgen Horn er ønsket i Sverige Foto: NTB scanpix

Ifølge den svenske avisen Expressen skal også midtstopper Jørgen Horn være på vei bort fra buskerudklubben. Avisen skriver at 28-åringen skal ha vært på legesjekk hos Elfsborg torsdag.— Jeg skal kommentere mer når alt er klart. Fram til det skjer, så ønsker jeg ikke å si noe, sier Flo til Nettavisen. Sportssjefen bekrefter at Horn ennå ikke er helt klar for den svenske klubben. (©NTB)

Publisert