Bardal var langt nede etter hoppukestarten

— Jeg må innrømme at det tok litt tid å få satt ting på plass, sier 32-åringen.

MÅTTE I TENKEBOKSEN: En skuffet Anders Bardal etter 21. plassen i mandagens renn i Oberstdorf under hoppuka. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Anders Bardal (32) var langt nede etter åpningsrennet i Oberstdorf. Tirsdag brukte han en del timer til å få rennet ut av kropp og hode.

— Jeg må innrømme at det tok litt tid å få satt ting på plass etter den skuffende innsatsen i Oberstdorf. Jeg var smålei og måtte ha en spasertur. Da fant jeg ut at jeg egentlig har det veldig fint, sa Bardal til NTB.

— Nå blir det å brette opp ermene og satse videre. Drømmen om en sammenlagtseier er dessverre over for min del, men jeg må tenke på å gjøre det bra i enkeltrennene som er igjen, sa den norske hoppveteranen.

I fjor var Bardal med i tetkampen etter annenplass i Oberstdorf og sjuendeplass i nyttårshopprennet. Et dårlig renn i Innsbruck ødela den gang.

— Det er mye igjen av sesongen og ikke minst et VM. Det var dette som også dukket opp under formiddagens spasertur, sa Steinkjer-hopperen.

Les også

Fannemel Norges beste

Han har ennå ikke bestemt seg for hvor lenge han vil fortsette med skihopping.

— Jeg har valgt å ta ett år av gangen, og har egentlig ingen tanker om å slutte ennå. Jeg har en naturlig kropp for skihopping. Lange bein som skaper kraft, sa Bardal.

— Så lenge kroppen spiller på lag, er det ikke noe problem. Også familien må spille på lag, sa tobarnsfaren.

— Så lenge Anders har motivasjon, er det ingen problemer med å holde på lenge. Mister man den, er det greit å slippe, sa landslagssjef Alexander Stöckl om hvor lenge har tror Bardal vil drive på med hopping.

(©NTB)

Publisert
  1. Hopp
  2. Anders Bardal
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Hoppkometen:- Nå skal jeg vinne hoppuka

  2. - Ikke utenkelig med Forfang på pallen

  3. Ammann rett i bakken

BT anbefaler

Da hun forlangte at han skulle se på Hotel Cæsar med henne, vurderte Rune Samdal å forlate konen Kirsten.

– Det var verst før de fant ut at hun faktisk var syk.