Jerv-kapteinen: - Det er skuffende

Jerv yppet seg mot Brann, men klarte aldri å tvinge bergenserne ned i knestående. Azar Karadas viste derimot Grimstad-gutta hvem som er sjefen.

TAP: Nils Petter Andersen og Jerv-spillerne klarte ikke å ryste Brann.
  • Herman Folvik
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

-Det var jo litt surt når det endte som det gjorde. Jeg vet ikke helt om vi er på høyde med dem i førsteomgang, men vi slipper hvert fall ikke inn. Vi har noen sjanser også, men vi slurver bort noen baller litt for ofte. Det er skuffende at vi ikke får til det spillet vi ønsker, sier kaptein Jan Jenssen etter 0-2-tap mot Bergen.

Han vil likevel ikke grave seg ned etter nederlaget.

-Vi har tapt en kamp mot Brann på bortebane. Det er ikke noe krise det. Vi skal jobbe på videre denne uken. Vi skal ikke falle sammen av et tap mot Brann, men det er selvfølgelig litt surt, sier Jenssen.

Kontrastfullt

Det ble et tøft møte med beryktede Brann stadion for Jerv. 8990 tilskuere fikk med seg kampen, mens Jerv og Levermyr har et snitt på 1021 tilskuere.

-Det er fantastisk morsomt. Vi kommer til en strålende gressmatte og en arena hvor det var enorm stor stemning. Det er noe av det største jeg har opplevd. Det var kjempegøy, men det er et skår i gleden at de bytter inn Azar Karadas, sier Øyvind Knutsen, Jerv-målmann.

Karadas-dobbel

Brann styrte det meste av kampen og skapte flere farligheter. I 64 minutter leverte Øyvind Knutsen en knallkamp og holdt buret rent. Så kom Azar Karadas og stanget inn en dødball rett fra benken, uten at Jerv-forsvarerne eller Knutsen hadde en sjanse i havet til å stoppe han.

-Det er helt fantastisk. Vi så at det var frispark og ville få han inn med en gang. Når hele stadion roper Karadas, da begynner jeg nesten å grine. Det er helt fantastisk, sier Leif Arne Nilsen, Brann-trener, til BT etter kampen.

Samme Karadas doblet til 2-0 fem minutter før slutt.

-Jeg føler jeg bare er noen centimeter unna å redde den første. Det er utrolig bittert og jeg blir rasende etter det målet. Jeg føler ikke vi gir nok i duellen mot Karadas, mener Knutsen.

-Litt for lett

Jenssen tar selvkritikk for måten Brann scoret målene på.

-Vi sitter igjen med en følelse av at de målene har vi gitt litt for lett. Det er ikke slik at de har spilt oss ut, men vi har vært litt upresise i forkant, sier Jenssen.

Jerv skapte noen farligheter i løpet av kampen. Nærmest var Dennis Antwi som fyrte av en volley fra 18 meter som ble stoppet av Piotr Leciejewski. Samme mann hadde også to skuddforsøk som var keepermat for polakken i Brann-målet. Henrik Robstad kom fri inne i boksen i første omgang, men den avgjørende pasningen sviktet.

Et poeng bak kvalik

Det syvende tapet i sesongen fører Jerv ned til syvende plass. Grimstad-gutta er dermed utenfor kvalikplass med tre gjenstående kamper. Hødd og Ranheim ligger et poeng foran etter onsdagens kamper. Jerv har Nest-Sotra, Bærum og Follo igjen. Det er et antatt lettere kampprogram enn sine nærmeste konkurrenter.

-Vi skal vise allerede til søndag hva vi kan. Vi er et bedre lag enn Nest-Sotra og det viser tabellen. Det blir en tøff kamp fordi Nest-Sotra trenger poengene, men vi skal vise at vi vil ha dem mer, forteller Knutsen.

Ranheims program består av Strømmen, Bryne og Sandnes Ulf. Hødd skal møte Fredrikstad, Strømmen og Brann.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Årets tøffeste kamp for Jerv

  2. Jerv nærmer seg kvalik: -Vanvittig deilig

  1. Fotball 1. div
  2. SK Brann
  3. FK Jerv
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN