Brann-spiller nominert til pris

– Hvordan jeg oppfører meg blir lagt merke til.

Organisasjonen MOT samarbeider med åtte eliteserielag, som nominerer hver sin spiller til årets MOT-pris. Brann har nominert Jonas Grønner. Her i aksjon for U21-landslaget.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Åtte eliteseriespillere er nominerte til MOT-prisen under årets NISO Awards, idrettsutøvernes fagforbund sin festkveld. En av dem er Brann-stopper Jonas Grønner.

– Det å kunne bli nominert til en slik pris syns jeg er skikkelig kult, sier Grønner i en pressemelding.

Prisen deles ut til en spiller som har utmerket seg som god lagkamerat ved å ha mot til å bry seg om andre, skriver MOT i en pressemelding. Lagene nominerer selv sin kandidat, og dette sier Brann om sin nominerte:

«Vi nominerer han både i kraft av den han er som person og særskilt grunnet hans engasjement rundt barneklinikken og den kreftsyke gutten Jonathan. Jonas sitt mot til å bry seg har betydd svært mye for de involverte parter i denne saken».

– Glemmer det aldri

MOT er en ungdoms— og samfunnsbygger som styrker ungdoms bevissthet og mot til å leve, til å bry seg og til å si nei.

Brann-spilleren er stolt over at lagkameratene hans har valgt han som klubbens representant.

– Jeg kan selv huske hvordan det var å få møte Brannspillere da jeg var yngre, og hvor stort inntrykk de kunne gjøre. Jeg vet at hvordan jeg oppfører meg, blir lagt merke til. Dette gjelder både i direkte møter med folk, når jeg spiller fotball og i sosiale medier. Derfor er det veldig viktig å tenke gjennom det man gjør. Jeg tviler på at Erlend Hanstveit husker møtet jeg hadde med han på Leikvang fotballskole i 2004, men jeg glemmer det aldri, sier Grønner.

Les også

Jonathan (5) har gjort et sterkt inntrykk

Tildelingen av MOT-prisen skjer 20. november under årets NISO Awards. Formålet er å få enda flere fotballspillere bevisste sin rolle som forbilde.

– Fotballspillere er forbilder for mange, og i MOT vet vi at de påvirker ungdom. Den som vinner årets MOT-pris skal ha vært forbilde på det å bry seg, og vi gleder oss til å se hvem som vinner, sier ambassadøransvarlig, Sverre Ræder, i pressemeldingen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk