Vil ikke inngå veddemål med Sogndal-kompis

Mikkel Diskerud har køddet litt ekstra med Sogndals Ørjan Hopen før møtet på Fosshaugane. De har sendt humoristiske meldinger, men én ting har de ikke gjort.

Mikkel Diskerud og Ørjan Hopen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Lerkendal (adressa.no): De to kameratene har brukt det sosiale mediet Snapchat for å fyre opp hverandre foran kveldens kamp i Sogndal.

— Jeg kjenner Ørjan Hopen ganske godt og han er en artig type han. Vi har «snappet» en del de siste dagene og innholdene i dem er private. Men det har gått på humor, sier Mix, som trekker på smilebåndene når adressa.no spør om han har inngått et veddemål med Sogndals midtbanespiller.

Spilleavhengig

— Han har vel ikke lov til å inngå noe veddemål lenger. Der går grensen hans, flirer den amerikanske landslagsspilleren.

Den da 19-årige Ørjan Hopen sto fram i media med sin spilleavhengighet for tre år siden.

Gleder seg til tur

Det er ingen tvil om at Mix gleder seg til å sette på RBKs charterfly i retning Hopens hjembygd Sogndal torsdag formiddag.

— Sogndal er dødskult. Det er flott å fly innover og se landskapene rundt. Det pleier å være morsomme turer og det har pleid å gå bra på banen. Jeg ser fram til kampen, helt klart, sier Mix.

Bra i RBKs gode perioder

23-åringen startet sesongen på benken, men har vært i startoppstillingen i de to siste kampene (2-2 mot Bodø/Glimt og 5-2 mot Brann). Fellesnevneren for de to kampene er at de i Rosenborg-miljøet blir sett på som de beste kampene i år. Midtbanespilleren har levert solide bidrag, men ønsker ikke å si for mye om egen innsats.

— Jeg fokuserer mest på å gi gass og gjøre mest mulig for å skaffe tre poeng til laget. Jeg bedømmer vanligvis ikke egne prestasjoner, men lar heller dere ekspertene og trenerne få vurdere dem, sier Mix.

- Ligner på seg selv

Etter friske innhopp og to fulle kamper, mener assistent-trener Bård Wiggen at midtbanespilleren er tilbake i godt gammelt slag.

— Han gjorde et veldig godt innhopp i den første hjemmekampen mot Viking. I tillegg har han fått tilbake fysikken sin. Han var litt småskadet i vinter og var på treningsleir med USA i en måned. Nå ligner han litt mer på seg selv, noe som har veldig mye å si. Mix er en spiller som må flyte på gresset, siden han legger ned mange meter hver kamp, sier Wiggen, og får støtte av hovedpersonen selv.

— Formen kjennes veldig bra ut. Jeg ser på statistikken at jeg får løpt en god del i kampene. Det betyr vel at jeg er i form og touchet sitter, sier Mix.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk