Ødegaard trener med Ronaldo & Co dagen før A-kamp

Martin Ødegaard (16) kan bli tatt ut i Real Madrids førstelagstropp til kampen mot Almería. Svaret får vi 12.25.

STJERNELAG: Martin Ødegaard, her fra sin første A-lagstrening som Real-spiller ved Valdebebas utenfor Madrid sentrum. Rundt ham er Sergio Ramos (f.v), Isco, Gareth Bale og Karim Benzema.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

SISTE: Martin Ødegaard er i dag – dagen før kamp –på trening med førstelaget til Real Madrid. Det kan være et tegn på at han trolig er tiltenkt en plass i morgendagens tropp mot Almería. Svaret får vi på Real-sjef Carlo Ancelottis pressekonferanse 12.25.

Etter en periode med flere negative medieoppslag i spanske medier om at Martin Ødegaard har blitt et problem for Castilla-trener Zinedine Zidane, kan 16-åringen få en veldig stor opptur onsdag. Da spiller Real Madrid mot bunnlaget Almería, og Ødegaard kan være i førstelagstroppen for første gang siden overgangen i vinter.

— Informasjonen er ikke helt sikker, men det er klare indikasjoner på at plass nummer 17/18 i kamptroppen tilfaller Martin Ødegaard, skriver C More-ekspert Petter Veland på Twitter.

Les også

Deila: - Ødegaard har ikke noe holdningsproblem

Martin Ødegaard.

Flere av stjernene står overBekreftelsen på om Ødegaard er med i troppen eller ikke kommer etter tirsdagens trening, på manager Carlo Ancelottis pressekonferanse 12.25 , men ifølge Veland vil det være overraskende dersom nordmannen ikke er med. Real Madrid sliter med skader og suspensjoner, og må klare seg uten Gareth Bale, Karim Benzema, Luka Modric, Sergio Ramos og Daniel Carvajal mot Almeira. Sami Khedira er også tvilsom.

— Ting tyder på at han kommer til å være med, ja. Hvis 51 prosent sjanse er nok til å tro at han er med, ja, så tror jeg han er med i kamptroppen mot Almeria. Det er i hvert fall en plass ledig i troppen. Hvis også Sami Khedira er ute, så er det to plasser ledig. Det er i utgangspunktet en lett kamp, og det er på hjemmebane, så dette er nok den siste anledningen hvis Real Madrid ønsker å vise frem Martin Ødegaard foran sitt eget publikum denne sesongen., sier Veland til VG.

Les også

Real Madrid Castilla i oppsiktsvekkende fall med Ødegaard på banen

Kvitt skadeproblemene

Ødegaard har måtte stå over de to siste kampene for Castilla med en ribbeinskade, men sent mandag kveld fortalte hans agent Tore Pedersen at han er kvitt problemene.

— Frisk nå, skrev han i en tekstmelding på spørsmål om skadesituasjonen.

Veland tror at sjansen er god for spilletid, dersom Ødegaard er med i troppen.

— Dette er en kamp Real Madrid vinner 99 av 100 ganger - uten problemer. Sånn sett er det en passende anledning for å la Martin Ødegaard få en smak av førstelaget i kampsituasjon. Det er klart at han kan komme til å få 15-20 minutter på banen, da. I så fall vil han bli tidenes første nordmann som spiller for Real Madrid. Sannsynligheten for at han får være med på onsdag er nok større enn den noen gang har vært tidligere, sier Veland.

Publisert: