Stene holdt liv i håpet

<p>Med tap på Lerkendal hadde FFK vært klar for nedrykk.</p>

RBK-FFK 11.12.12. FFKs Robert Stene i klinsj med Mohammed Awal Issah (?) OLE MARTIN WOLD

ROSENBORG-FREDRIKSTAD 0-1

LERKENDAL (adressa.no) : — Vi visste at vi måtte vinne. Og det er utrolig deilig å klare det. Det er ikke mange som tar tre poeng på Lerkendal, sier Robert Stene.

Spissen scoret sitt tredje FFK-mål mot klubben som ikke ville ha ham i sommer. Likevel tenker han lite på at han med scoringen sendte et lite "takk for sist" til RBK.

Det var deilig å score, men jeg tenker ikke så mye på at det var mot Rosenborg. Jeg må konsentrere meg om Fredrikstad, sier trønderen.

Trodde på poeng

På tross av at RBK var store favoritter, mener Stene at FFK på forhånd så muligheten til å ta poeng på Lerkendal.

Vi visste at RBK hadde tapt fire seriekamper på rad, og var klar over at RBK i øyeblikket ikke er det laget det i utgangspunktet er. Derfor hadde vi trua på poeng , sier han.

Tror FFK berger plassen

Med seieren på Lerkendal unngikk FFK sikker nedrykksplass før den siste serierunden. Men laget må laget vinne mot Molde i årets siste seriekamp. Kveldens prestasjon gjør at Stene er styrket i troen på at det er mulig.

Jeg håper at vi spiller i eliteserien også neste år. Kampen mot Molde blir utrolig viktig. Vi må bare trykke til, og se hvordan det går. Jeg både håper og tror at vi berger plassen , sier han.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport.