Ødegaard og Real Madrid fikk besøk av legende før skjebnekamp

Brasilianske Ronaldo dukket opp på treningsfeltet.

Martin Ødegaard møtte legenden Ronaldo i forkant av Real Madrids skjebnekamp mot Atlético Madrid onsdag.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

FØLG DIREKTE FRA 20.45: Real Madrid-Atlético Madrid

Den brasilianske fotballegenden Ronaldo (Ronaldo Luis Nazário de Lima, 38 år, også kalt O Fenômeno ) var onsdag på besøk på gamleklubben Real Madrids treningsfelt, foran klubbens Champions League-kamp mot Atlético Madrid.

I den sammenheng benyttet Martin Ødegaard, som spiller for klubbens B-lag og trener med A-laget, til å hilse på legenden.

16-åringen publiserte et bilde av han og Ronaldo på sin Instagram-konto, med teksten «legende!!».

Det er liten tvil om at Ronaldo hører til legende-kategorien. Brasilianeren har vunnet cupgull i Nederland, Brasil og Spania, ligagull i Spania, UEFA-cupen og VM-gull.

Fortsatt Madrid-fan

Ronaldo spilte i en veldedighetskamp til inntekt for arbeid mot fattigdom i Saint-Éttiene mandag. Lørdag var han til stede i Madrid for å se ligaoppgjøret mellom Real Madrid og Málaga på Santiago Bernabéu.

Etter kampen gjorde han det klart at han fortsatt har hjertet i Real Madrid, klubben der han var en viktig del av stjernesamlingen Los Galácticos som herjet i årene etter årtusenskiftet.

Les også

Etter skaden: Ødegaard kan være tilbake allerede i helgen

Ronaldo omtaler hovedstadsklubben som «vi», selv om han også har spilt for storklubber som Cruzeiro og Corinthians i Brasil, samt PSV Eindhoven, Barcelona, Inter og AC Milan. Dermed var hans spådom foran onsdagens Champions League-oppgjør mot byrival Atlético Madrid kanskje ikke så overraskende.

— I Champions League blir det en tøff kamp mot «Atleti», selv om det er på hjemmebane, og jeg tror vi kommer til å vinne, sa Ronaldo til TV-kanalen Canal+ etter kampen mot Málaga, ifølge goal.com.

- Ancelotti har mange problemer

Vinne er Real Madrid nødt til skal de forsvare Champions League-suksessen fra i fjor, da det første oppgjøret mellom lagene, på Atléticos hjemmebane Vicente Calderón for en drøy uke siden, endte 0-0. Skjebnekampen kommer ikke på et ideelt tidspunkt for Real Madrid. Etter at storklubben var i fantastisk form høsten 2014, har det gått noe tråere i 2015.

Les også

Zidane usikker på om han fortsetter som trener for Ødegaards lag

Det har blant annet ført til at Barcelona har tatt over ledelsen i La Liga, mens trener Carlo Ancelotti har vært gjenstand for kritikk.

Ronaldo unngikk imidlertid å kritisere Ancelotti etter å ha spilt veldedighetskampen i Saint-Étienne.

— Ancelotti har mange problemer, vi (han og Zinedine Zidane, journ. anm.) skal ikke påføre han flere. Carlo trenger løsninger, ikke problemer. Jeg er sikker på at han vil starte med et lag som kan konkurrere med Atlético, sa Ronaldo etter kampen til Marca.

Den gamle storscoreren viste forøvrig at han fortsatt kan i Saint-Étienne mandag. Ronaldo scoret hat trick. Det hindret imidlertid ikke at lagets hans tapte 7-9 mot et Saint-Étienne-stjernelag.

Publisert